محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
پروپوزال
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 10)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 110 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب

چكيده فارسي
چكيده انگليسي
پيش گفتار
بخش اول – مباحث نظري
فصل اول – اسفرزه
1-1 اسفرزه
1-1-1- ريخت شناسي
2-1-1- زمان جمع‌آوري
3-1-1- خرده نگاري
4-1-1- طرز نگهداري
5-1-1- دامنه انتشار
6-1-1- مواد متشكله
7-1-1- مواد مصرف گياه
8-1-1- مهم‌ترين اثرات گزارش شده اسفرزه
1-8-1-1- بيماريهاي قلبي – عروقي
9-1-1- نحوه مقدار مصرف به عنوان ملين گياهي
10-1-1- مكانسيم اثر
11-1-1- موارد عدم مصرف
12-1-1- در دوران بارداري و شيردهي
13-1-1- تداخل دارويي
14-1-1- موارد احتياط
15-1-1- اشكال دارويي
2-1- كنترل كيفي و كمي شيميايي پوسته دانه اسفرزه
فصل دوم – يبوست
1-2- يبوست
2-2- اتيولوژي
3-2- درمان
1-3-2- درمان غير دارويي
2-3-2- درمان دارويي
4-2- سوء مصرف ريلمين‌ها
فصل سوم – كليات فرآورده‌ جوشان
1-3- مقدمه
2-3- تعريف پودر
1-2-3- انواع پودرها
3-3- تعريف گرانول
1-3-3- انواع گرانولها
4-3- مزاياي فرآورده‌هاي پودري و گرانولي
5-3- معايب پودرها و گرانولها
6-3- كلياتي در مورد فرآورد‌ه‌هاي جوشان
1-6-3- مكانسيم ايجاد جوش در فرآورده‌هاي جوشان
2-6-3- مواد بكار رفته در فرآورده‌هاي جوشان
1-2-6-3- منابع اسيدي
2-2-6-3- منابع بازي
3-2-6-3- چسباننده
4-2-6-3- تركيبات شيرين كننده
5-2-6-3- تركيبات طعم دهنده
6-2-6-3- رنگ دهنده
7-2-6-3- مواد افزايش دهنده محلوليت
8-2-6-3- مواد پايدار كننده
7-3- بسته‌‌بندي
8-3- انواع فرآورده‌هاي جوشان
1-8-3- پودرهاي جوشان
2-8-3- گرانولهاي جوشان
1-2-8-3- گرانولاسيون مرطوب
1-1-2-8-3- مزاياي گرانولاسيون مرطوب
2-2-8-3- گرانولاسيون خشك
3-2-8-3- گرانولاسيون به روش ذوب
9-3- آزمايشات كنترل فيزيكوشيميايي گرانولهاي جوشان
1-9-3- خصوصيات ظاهري
2-9-3- تعيين مقدار موثره دارويي
3-9-3- زمان جوشش و انحلال
4-9-3-   محلول  پی اچ
5-9-3- تعيين مقدار رطوبت گرانولها
10-3- آزمايشات پايداري و تعيين غير مفيد دارو
1-10-3- آزمايش پايداري تسريع شده
2-10-3- آزمايش پايداري ادواري
3-10-3- عمر قفسه‌اي
فصل چهارم – كار تجربي

بخش دوم : مباحث تجربي
1-4- مقدمه
2-4- وسايل و دستگاههاي بكار رفته
3-4- مواد بكار رفته
4-4- تهيه پودر پوسته دانه اسفرزه
1-4-4- كنترل‌هاي كيفي و كمي شيميايي پوسته دانه اسفرزه
5-4- تعيين ريزش پودر
6-4- تهيه گرانول جوشان
7-4- آزمون‌هاي كنترل فيزيكوشيميايي
1-7-4- بررسي خواص ظاهري
2-7-4- تعيين ريزش گرانولها
3-7-4- آزمون تعيين PH محلول
4-7-4- تعيين مدت زمان جوشش و چگونگي انحلال
5-7-4- آزمون تعيين مقدار موثر دارويي
6-7-4- آزمايش پايداري
1-6-4- انتخاب مخلوط اسيد و باز در حضور اسفرزه
2-6-4- استفاده از سورفكتانت‌ها
3-6-4- اصلاح طعم فرمولاسيونهاي منتخب
4-6-4- اصلاح طعم فرمولاسيون توسط شيرين كننده
5-6-4- انتخاب فرمولاسيون نهايي
فصل پنجم – نتايج و بحث
1-5- مقدمه
2-5- نتايج و بحث مربوط به مطالعات انجام شده بر روي ريزش پودر اسفرزه
1-2-5- تابعيت ريزش پودر اسفرزه
2-2-5- نتايج حاصل از بررسي ريزش پودر اسفرزه توسط دستگاه ريزش سنج
3-5- نتايج حاصل از بررسي ريزش پودر اسفرزه با محاسبه انديس كار و ضريب هانسر
4-5- بررسي فرمولاسيون‌هاي تهيه شده بررسي انتخاب منابع اسيدي و بازي
5-5- بررسي فرمولاسيونهاي تهيه شده جهت دستيابي به PH مناسب
6-5- بررسي فرمولاسيون‌هاي تهيه شده از سورفكتانتهاي مختلف
7-5- بررسي فرمولاسيون تهيه شده از منابع اسيدي و بازي، طعم دهنده و شيرين كننده
8-5- بررسی فرمولاسیون جدول (13-4) حاوی شکر و آسپارتام
9-5- نتايج حاصل از نظر خواهي داوطلبين در مورد 3 فرمولاسيون
10-5- آزمونهاي پايداري تسريع شده
11-5- نتيجه‌گيري نهايي

 

چكيده فارسي:
در اين تحقيق فرآورده جوشان حاصل از پوسته دانه اسفرزه در خانواده بارهنگ بصورت گرانولاسيون مرطوب تهيه شد. پوسته دانه اسفرزه از شركت ايران داروك تهيه تحت و تست‌هاي فارماكوپه‌اي شامل: (ضريب تورم، خاكستر تام، وزن خشك و مواد ناخالصي) مبتني بر استاندارد رفرانس‌ها قرار گرفت. سپس فرمولاسيونهاي متعددي، (در مجموع 30 فرمولاسيون) شامل نسبت‌هاي متفاوتي در پوسته‌ دانه اسفرزه، اسيد و بازهاي مختلف شامل (اسيد سيتريك،‌اسيد تارتاربك و سديم بي‌كربنات)،‌پلي و منيل پيروليدون بعنوان چسباننده، افزودنيهاي ديگر شامل (رنگ دهنده، طعم دهنده و شيرين كننده)‌ با هم مخلوط هستند و توسط اتانول %90 به گرانول تبديل شدند گرانولهاي تهيه شده از يك بامش 10 عبور داده شدند و در آون با دماي سانتي‌گراد خشك گرديدند. سپس از يك بامش 20 عبور داده شد. نتيجه فرمولاسيونها تهيه شده توسط خصوصيات ظاهري، زمان جوشش وPH، ريزش و ميزان ماده مؤثره بررسي شد. البته بايد توجه داشت كه هر گرم از گرانول تهيه شده معادل 40 ميلي‌ليتر موسيلاژ به دنبال اضافه كردن بافر با 8/6= PH مي‌دهد.
3 فرمولاسيون با طعم‌هاي مختلف تهيه شد و توسط 10 نفر از داوطلبين سالم تست شد. بعد از انجام آناليز‌هاي آماري (فريدمن- ويكگسون)، بهترين فرمولاسيون شامل (%9 اسيد سيتريك، % 19 اسيد تارتاريك با %32 سديم بي كربنات، % 40 پوسته دانه اسفرزه، 300 ميلي‌گرم ساكاند، 750 ميلي‌گرم آسپارتام) انتخاب شد. سرانجام مطالعات پايداري تبريع شده روي فرمولاسيون منتخب به مدت 6 ماه در دماي سانتي‌گراد و رطوبت % 75 انجام شد. در طي ماه 1، 2، 3 و 6. نمونه گيري انجام و تستهاي فيزيكوشيميايي روي فرمولاسيون صورت گرفت. در نتايج اختلاف معني‌داري (05/0 > P) ديده نشد و پارامترهاي گفته شده در بالا در طي 6 ماه روي فرمولاسيون انجام گرفت.
كلمات كليدي: پسيلوم اواتا، گرانولهاي جوشان، پوسته دانه اسفوزه، فرمولاسيون گرانول، گرانولاسيون مرطوب، مطالعات پايداري.


پيشگفتار:

امروزه ضمن گسترش روز افزون تحقيقات در زمينه داروهاي گياهي، تجويز و كاربرد آنها روز به روز در كشورهاي مختلف جهان رو به افزايش است. علت عمده اين توجه آن است كه گياهان در قرن‌هاي پيش مورد مصرف دارويي بوده‌اند و اثرات درماني آنها در طول ساليان متمادي تجزيه و به اثبات رسيده است، كشور ايران نيز از لحاظ جغرافيايي و آب و هوايي از موقعيت مناسبي برخوردار است و برخورداري از اين عامل مهم باعث گرديده در بين گياهان دارويي موجود در ايران كه رشد گونه‌هاي مختلف گياهي در آن امكان پذير باشد همچنين سابقه بسيار طولاني در كاربرد آنها توسط دانشمندان بزرگ و صاحب نام، از پيشروان استفاده از گياهان در درمان بوده و نقش بسزايي در تكامل گياه درماني در طي قرون و اعصار ايفا نموده است.
گياه اسفرزه با نام علمي Psylium ovata به منظور درمان يبوست و ضد التهاب دستگاه گوارشي به كار مي‌رود. البته اثرات درماني متعددي به غير از موارد بالا از اين گياه كشف شده، از جمله اين كاربرد‌ها مي‌توان: كمك به كاهش كلسترول خون و همچنين كاهش قند خود در افراد ديابتي را نام برد. لذا با توجه به اثرات درماني اين گياه، پذيرش بهتر بيماران و سهولت مصرف توسط بيماران و عدم وجود آن به صورت جوشان در بازار دارويي كشور، در اين پايان‌نامه اقدام به تهيه فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه نموديم. لازم به ذكر است اثر درماني اسفرزه هم در دانه و هم در پوسته دانه آن موجود مي‌باشد كه خاصيت معيني آن در پوسته دانه 5 برابر دانه اسفرزه مي‌باشد.

آیا در رابطه با ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"