محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / رشته صنایع غذائی / مقاله فارسی
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

روش های پخت جدید سیب زمینی شاملdried potatoes – mash potatoes - geranule potatoes (دانش و فن آوری سیب زمینی)


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 17)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۷,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 54 صفحه
نوع فایل ارسالی:
کد محصول : ml24

فهرست مطالب

مقدمه          1 
خشک کننده جدید سیب زمینی      2
خشک کننده آزمایشی        3
مرکز انرژی کشاورزی        6 
خشک کردن با تیغه هوایی       7 
توليد چيپس سيب زميني و فرنچ فرایز       8 
چيپس سيب زميني         8
 كيفيت و بازده چيپس سيب زميني       8
رنگ           9
ميزان روغن          9
طعم و بوي سيب زميني        12
بازده چيپس          12
تكنولوژي فرآوري چيپس سيب زميني     14
آماده سازي سيب زميني        15
بسته بندي وسوخاري سازي        22
  ارزش تغذيه اي چيپس سيب زميني       27
تركيب شميايي سيب زميني خام و چيپس     27
خلال سيب زميني سوخاري        28
كيفيت و بازده خلال سوخار سيب زميني      29 
رنگ           29 
بافت           30  
ميزان روغن          31
بازده سيب زميني سوخاري        34
ماده خام براي توليد سيب زميني سوخاري      34
تكنولوژي توليد خلال سيب زميني سوخاري      35
حمل ماده خام و شستشو        35
پوست گيري و لكه گيري        36
برش ودرجه بندي         36
بلانچينگ          37
 تبخير رطوبت اضافي از خلال ها       38
فرآورده هاي خشك شده سيب زميني       39
گرانول سيب زميني         39
مواد خام برای تولید گرانول سیب زمینی      40
تأثير اقدامات فنيبركيفيت گرانول سيب زميني      41
تکنولوژی تولید گرانول  سیب زمینی       44
حمل مواد خام          44
عمليات آماده سازي        46
فرآوري          47
آبگيري          47
سيب زميني حبه خشك شده        49
ماده خام براي توليد حبه سيب زميني       50

آیا در رابطه با روش های پخت جدید سیب زمینی شاملdried potatoes – mash potatoes - geranule potatoes (دانش و فن آوری سیب زمینی) سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید روش های پخت جدید سیب زمینی شاملdried potatoes – mash potatoes - geranule potatoes (دانش و فن آوری سیب زمینی):

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"