محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
روش تحقیق و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / علـوم اجتمـاعی,مشـاوره / روش تحقیق و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

پایان نامه بررسی مقایسه میزان افسردگی در دو گروه دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکار


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 3)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۵,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 51 صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: دارای پاورقی ، کار جدید و تخصصی

فهرست مندرجات

 چکیده

فصل اول

 کلیات پژوهش

1-1-مقدمه

1-2-بیان مسأله

1-3-اهمیت و ضرورت پژوهش

1-4-هدف کلی:

اهداف جزئی

1-5-فرضیه­های پژوهش

1-6-متغیرهای پژوهش

متغیر وابسته

متغیر مستقل:

1-7-تعاريف مفاهيم و واژگان اختصاصي:

افسردگی:

ورزش:

فصل دوم

 مبانی نظری و پيشينه پژوهش

2-1-مقدمه

2-2-تعریف افسردگی:

2-3-بررسی علت­های افسردگی:

2-4-علل پیدایش افسردگی:

2-5-علائم افسردگی:

2-6-انواع افسردگی:

افسردگی خفیف:

افسردگی متوسط

افسردگی شدید:

افسردگی عصبی:

افسردگی روانی:

افسردگی دو قطبی:

2-7-درمان افسردگی:

2-8-تاریخچه افسردگی:

2-9-تعریف ورزش:

2-10-تأثیر ورزش در کاهش افسردگی:

2-11-مروری بر پژوهش­های انجام شده:

فصل سوم

 روش پژوهش

3-1-مقدمه:

3-2-روش پژوهش:

3-3-جامعه آماری و نمونه مورد پژوهش:

3-4-ابزار اندازه گیری پژوهش:

3-5-روش تجزیه و تحلیل داده­ها:

فصل چهارم

 تجزیه و تحلیل داده­ها

4-1-مقدمه

4-2-بررسی فرضیه­های پژوهش:

جدول شماره (2): نتایج محاسبه میزان افسردگی دو گروه ورزشکار و غیر ورزشکار

فصل  پنجم

بحث و نتیجه­گیری

5-1-بحث و نتیجه­گیری:

5-2-پیشنهادات کاربردی:

5-3-پیشنهادات پژوهش

5-4-مشكلات و محدوديتهاي تحقيق:

منابع:

منابع انگلیسی:

پیوست

پرسشنامه افسردگی بک – فرم کوتاه

 

فهرست نمودارها

4-1-مقایسه میزان پراکندگی افسردگی در بین دو گروه ورزشکار و غیرورزشکار...... 32

 

فهرست جداول

4-1- توزیع فراوانی افسردگی در دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکار بر حسب شدت.....32

4-2-نتایج مقایسه میزان افسردگی دو گروه ورزشکار و غیر وزشکار...33

 

 

بخش هایی از پایان نامه "بررسی مقایسه میزان افسردگی در دو گروه دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکار شهر رابر"

 

چکیده:

اختلال افسردگی یکی از بیماری­هایی است که از نظر بار بیماری هزینه زیادی را بر سیستم­های بهداشتی-درمانی تحمیل می­کند. تعیین شیوع این عارضه در جوانان بخصوص در دانشجویان جوان از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا سلامت روان این قشر برای سلامت آتی جامعه ضرورت دارد. ورزش ضمن حفظ سلامت بدنی و ایجاد ورزیدگی جسمانی، تأثیرات شناخته شده­ای بر سلامتی روان دارد. این مطالعه با هدف بررسی و مقایسه میزان افسردگی بین دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکار انجام شد. جامعه این پژوهش را کلیه دانشجویان پسر که در دانشگاه پیام نور رابر مشغول به تحصیل می­باشند، تشکیل داده­اند. با توجه به اینکه تعداد جامعه آماری محدود می­باشد، لذا نمونه­گیری انجام نشد وکل جامعه مورد بررسی قرار گرفت. جامعه آماری مورد نظر 126نفر بودند که از این تعداد 60 نفر ورزشکار و 60 نفر غیر ورزشکار بوده است. و تعداد 6 نفر جواب ندادند. مطالعه حاضر یک پژوهش توصیفی از نوع علی-مقایسه­ای بود. در این تحقیق، به منظور گردآوری اطلاعات لازم از پرسشنامه افسردگی بک ( B.D.I ) استفاده شده است. نتایج نشان داد که حدود 66/96% از دانشجویان ورزشکار دارای افسردگی طبیعی و 33/3% دارای افسردگی خفیف هستند. در میان دانشجویان غیر ورزشکار 33/58% دانشجویان افسردگی طبیعی و 25% دارای افسردگی خفیف و 33/13% افسردگی متوسط و 33/3% هم افسردگی شدید دارا هستند. با مقایسه مقدرا t (407/2) بدست آمده از میانگین­های افسردگی بین آزمودنی­های ورزشکار و غیر ورزشکار و مقدار t بحرانی استخراج شده از جدول در سطح آلفای 05/0 و با درجه آزادی 118 به این نتیجه رسیدیم که تفاوت موجود بین میزان افسردگی آزمودنی­های ورزشکار و غیر ورزشکار از نظر آماری معنی­دار می­باشد. در این تفاوت میانگین میزان افسردگی دانشجویان غیر ورزشکار بیشتر است، می­توان استنباط کرد که از این نظر بین دو گروه تفاوت وجود دارد.

واژگان کلیدی: افسردگی، ورزش، دانشجو

 

1-1-مقدمه

جسم و روح، دو بعد سازنده یک انسان و هستی دهنده به او، از گذشته به عنوان مبحثی فراگیر مورد بحث و بررسی فلاسفه و بزرگان علم و ادب و مربیان تعلیم و تربیت بوده و هنوز هم پایه و اساس تئوری­های انسان­گرایانه قرن حاضر است. انسان امروزی به علت گسترش و رشد چشمگیر تکنولوژی و روابط میان فردی، کمتر فرصت تأمل و اندیشه ژرف در رفتار و کردار خود را یافته و بیشتر تحت تأثیر نفوذ و تسلط محرک­های بیرونی و محیطی قرار گرفته و دچار از خود بیگانگی و مشکلات روحی و روانی گشته است که به نوبه خود چنین مشکلاتی مسبب درونی انسان را مسیر رشد و تکامل بهنجار شده و او را به سمت و سوی نابهنجاری سوق می­دهد. افسردگی به عنوان یکی از معضلات و ناراحتی­های روحی و روانی، در حال حاضر طیف وسیعی از مراجعان به کلینیک­ها و درمانگاه­های مشاوره و روانشناسی را تشکیل می­دهد.

افسردگی به عنوان یک بیماری روانی، تأثیرات عمیقی در خلق و خو، میزان فعالیت حرکتی بدن، رفتار خودآزارانه اختلالات شناختی، فیزیولوژی و بی نظمی­های مربوط به زمان خواب را به دنبال داشته و در زمینه­های فردی و اجتماعی شخص را به انزوا کشانده و از اجتماع و فعالیت­های آن بازداشته و سیر قهقرایی را در  روند رشد فرد باعث می­شود.

بیماری افسردگی را به علت شیوع بسیار زیاد آن «سرماخوردگی روانی» می­گویند (اندرسون،1990). افسردگی عبارت است از احساس غم، دلسردی یا ناامیدی به مدت حداقل 2 هفته در اغلب روزها و اغلب ساعات روز، به علاوه علائم همراه. افسردگی را می­توان به عنوان یکی از اختلالات خلقی نام نهاد، که به انواع مختلفی تقسیم می­شود. انجمن روان پزشکی امریکا در سال 1987 با جمع بندی علائم و علل افسردگی آن را چنین توضیح می­دهد: نوعی افسردگی که علت آن کاملاً مشخص است. می­تواند به نام واکنش­های طبیعی به وقایع زندگی مانند مرگ عزیزان، از دست دادن شغل و یا یک موقعیت مهم به نام «واکنش سوگ» نامیده شود که پس از بروز در مدت زمان یک تا شش ماه و گاهی بیشتر و حداکثر یک سال به تدریج ناپدید می­شود این نوع اختلال خلقی را نمی­توان به عنوان بیماری تلقی کرد، چون علت بروز ایجاد افسردگی کاملاً مشخص بوده و به مرور زمان از شدت آن کاسته خواهد شد. نوعی افسردگی که با مشکلات شخصی همراه است می­تواند با منشأ ژنتیکی بوده و یا ناشی از تعامل ویژگی ژنتیکی و محیطی –هردو- باشد که علائم عمومی آن چنین است: بیشتر وقت­ها شخص تا حد متوسطی فعالیت می­کند و به تدریج سطح او کاهش پیدا می­کند. تا جایی که بیمار برای روزها و هفته­ها در کمترین سطح فعالیت باقی می­ماند و بیمار قادر به کار و تلاش نیست. درباره اثر ورزش در درمان افسردگی در سال­های اخیر مطالعات متعددی انجام شده که بیشتر آن­ها نشان داده­اند ورزش به بهبود افسردگی کمک می­کند. همچنین ورزش کردن باعث می­شود توجه بیمار از نگرانی­ها و سایر مسائل ناراحت کننده به نکات برگردانده شود و به بهبود اعتماد به نفس کمک می­کند.

 

1-2-بیان مسأله

افسردگی یکی از مهمترین علل بیماری­زایی و ناتوانی در تمامی کشورهاست و در واقع بیماری گسترده و آسیب زننده­ای است که هر زن و مردی را تحت تأثیر قرار می­دهد (جی برمد، 2001). افسردگی از جمله شایعترین اختلالات روانی است و به عنوان مشکل بهداشتی و جهانی در تمامی فرهنگ­ها خودنمایی می­کند. تعداد معدودی از افراد هستند که افسردگی را در طول مدت زندگیشان تجربه نمی­کنند. افسردگی متعلق به قشر خاصی نیست، اما برخی افراد جامعه به دلیل موقعیت خاص، نسبت به این اختلال آسیب پذیرترند. زندگی پر از فراز و نشیب و هیجان است. اما وقتی که این اتفاقات طولانی شوند می­توانند در توانایی و عملکرد افراد تأثیر گذاشته و ایجاد افسردگی نمایند. تحقیقات نشان می­دهد که هر ساله در ایالات متحده آمریکا در حدود 19 میلیون نفر از مردم افسردگی را تجربه می­کنند و تقریباً دو سوم افراد نیز کمک­هایی را که لازم است دریافت نمی­کنند و به عبارتی اکثر افرادی که از افسردگی رنج می­برند به پزشک مراجعه نمی­کنند و آن دسته از بیماران که به پزشک مراجعه می­کنند بیشتر از ناراحتی­های جسمانی، نداشتن انرژی یا احساس ضعف شکایت می­کنند و معمولاً بدون تشخیص باقی می­مانند (ویکینز، 1998). تعیین شیوع این عارضه در جوانان به خصوص در دانشجویان جوان از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا سلامت روان این قشر برای سلامت آتی جامعه ضرورت دارد. ورزش ضمن حفظ سلامت بدنی و ایجاد ورزیدگی جسمانی، تأثیرات شناخته شده­ای بر سلامتی روان دارد. ورزش باعث شادی و نشاط و بالا بردن اعتماد به نفس می­گردد زیرا افراد افسرده یا اعتماد به نفس ندارند یا میزان آن در آنان بسیار پایین است. ورزش احساس رضایت باطنی شخص را بالا برده و فرد حس می­کند که به موقعیت­هایی دست یافته است (فراهانی، 1386). ورزش در درمان بسیاری از بیماری­ها از جمله افسردگی تأثیر به سزایی دارد. 30 دقیقه ورزش در روز می­تواند آثار افسردگی به اندازه­ی برخی روش­های روانی- درمانی و داروهای ضد افسردگی کاهش دهد. این پژوهش به دنبال بررسی مقایسه میزان افسردگی در دانشجویان پسر ورزشکار و غیر ورزشکار شهر رابر می باشد.

1-3-اهمیت و ضرورت پژوهش

افسردگی بیماری شایع عصر ماست. افسردگی ..........................................

 

آیا در رابطه با پایان نامه بررسی مقایسه میزان افسردگی در دو گروه دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکار سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید پایان نامه بررسی مقایسه میزان افسردگی در دو گروه دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکار :

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"