محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
پروپوزال
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش / کارآموزی
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

گزارش کار آموزی کارخانه ماکارونی زرین گل-از گندم تا ماکارونی


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 292)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 140صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: دارای عکس ونموداروجدول

 

 

فصل  : آشنایی کلی با مکان کارآموزی        

 تاریخچه       

خط مشی کیفیت      

سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل      

کنترل فرآیند      

 

فصل  : تاریخچه گندم      

  تاریخچه گندم      

  گیاه شناسی گندم      

  مشخصات فیزیکی دانه گندم      

  طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی      

  گندم قرمز بهاره      

  گندم دیوروم و دیوروم قرمز      

  گندم سخت قرمز زمستانه      

  گندم نرم قرمز زمستانه      

  گندم سفید ( سخت و نرم)      

  گندم مخلوط      

  عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم      

  وزن حجمی یا وزن واحد حجم      

  وزن دانه      

  اندازه و شکل دانه      

  سختی دانه      

  زجاجیت      

  رنگ      

  دانه های سیب دیده      

  ناخالصی ها      

  بیماری های گندم      

  زنگ گندم      

  فوزاریوم گندم      

  سیاهک      

  ناخنک      

  نماتد گندم      

  عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم        

  رطوبت      

  مقدار پروتئین      

  کیفیت پروتئین      

  اسیدیته چربی      

  جنبه های صنعتی ترکیبات گندم   

  کربوهیدرات ها      

  گلوتن       

  چربی ها      

  پنتوزان ها    

  سایر قندها      

  آنزیم های گندم      

  مواد معدنی گندم      

  ارزیابی حسی گندم      

  نگه داری گندم      

  سیلو های نگه داری گندم      

  نمونه برداری از گندم برای ارزیابی      

  آزمون نمونه ها      

 

فصل  : آسياب كردن      

مقدمه      

  مواد اوليه خام      

  مراحل تهيه      

  مراحل مختلف      

  شستشوي گندم      

 تميز كردن به روش خشك       

  الك جدا كننده      

  جدا كردن بذر علف هاي هرز       

  آسپيراتور      

  پوست گيري       

  آهن گير      

  شن گير      

  سيكلون ها      

  فرآيند آسياب كردن گندم      

  مواد افزودنی به آرد       

  مخاطرات و پيشگيري از آن‌ها      

  مداواي بيماران خارش ناشي از حبوبات      

 

فصل  : تکنولوژی تولید ماکارونی      

مقدمه      

  مواد اولیه ماکارونی      

  سمولینا       

  آب      

  تخم مرغ      

  مواد افزودنی مجاز      

  نمک       

  السیتئین هیدروکلراید      

  منو و دی گلیسرید      

  بتا کاروتن       

  ویتامین C      

  ویتامین های گروه B      

  فرآیند تولید ماکارونی       

  روش غیر پیوسته      

  مخلوط کردن اجزاء خمیر      

  ورز دادن خمیر      

  دستگاه رشته ساز      

  قالب های ماکارونی      

تمیز کردن قالب ها و پرس ها      

  خشک کردن ماکارونی       

  گرمخانه های ماکارونی      

  سیستم گرمایش      

  فن ها      

  سیستم مکش رطوبت     

  روش های خشک کردن ماکارونی      

  تئوری های خشک کردن ماکارونی      

 

آیا در رابطه با گزارش کار آموزی کارخانه ماکارونی زرین گل-از گندم تا ماکارونی سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید گزارش کار آموزی کارخانه ماکارونی زرین گل-از گندم تا ماکارونی:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"