محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / رشته صنایع غذائی / کارآموزی
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

گزارش کارآموزی صنایع غذایی- كارخانه آرد زاودي بندرتركمن


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 5)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۹,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 56صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: دارای جداول

 

فهرست مطالب

3-1-تاريخچه و معرفي كارخانه ي آرد زاودي.. 1

3-2-غلات: 1

3-2-1-گندم: 1

3-2-2-مشخصات فيزيكي دانه گندم. 2

3-2-3-عوامل موثر در كيفيت گندم. 3

3-2-3-1-عوامل فيزيكي موثر در كيفيت گندم. 3

3-2-3-2-عوامل شيميايي موثر در كيفيت گندم: 4

3-2-4-تركيبات گندم. 4

3-2-5-نگهداري گندم: 7

3-2-6-كيفيت گندم هاي ايران: 8

3-3-تكنولوژي آسياب گندم. 8

3-3-2-فن آوري آسياب كردن گندم و مراحل توليد آرد: 9

3-3-2-1-تميز كردن گندم: 9

3-3-2-2-مشروط كردن گندم : 12

3-3-2-2-1-روش هاي مشروط كردن. 13

3-3-2-3-مراحل مختل فرآيند آسياب كردن. 15

3-3-2-3-1-سيستم آسياب هاي غلطكي... 15

3-3-2-4-نگهداري آرد گندم. 19

3-4-آرد گندم. 20

3-4-1-مواد افزودني به آرد. 20

3-4-2-استفاده از روشهاي فيزيكي براي اصلاح آرد. 22

3-4-3-عوامل موثر در كيفيت آرد. 23

3-5-تاسيسات و تجهيزات كارخانه آرد. 26

3-5-1-طراحي كارخانه آرد. 26

3-5-2-انبار كارخانه: 30

3-5-2-1-تعريف انبار و نقش آن. 30

3-5-2-2-انواع انبار: 30

3-5-2-3-انبار گندم: 30

3-5-2-4-انبار آرد: 33

3-7-نتيجه گيري.. 39

3-8-جداول: 40

3-9- منابع و ماخذ. 42


 

آیا در رابطه با گزارش کارآموزی صنایع غذایی- كارخانه آرد زاودي بندرتركمن سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید گزارش کارآموزی صنایع غذایی- كارخانه آرد زاودي بندرتركمن:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"