محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09337343220

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روز رسانی: آبان ماه 1397


برای جستجو بین محصولات کلمات کلیدی پروژه مورد نظر خود را در قسمت جستجو بین موضوعات موجود در سمت چپ سایت نوشته و جستجو فرمایید.


جهت کسب درآمد از طریق تحقیق سرا این لینک را مشاهده فرمایید.



صفحه اصلی / مهندسی صنایع,صنعت,نساجی / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

تکنولوژی شیلات-قزل آلای رنگین کمان


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 2)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۹,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 60صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: دارای جداول

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                              صفحه

 

فصل اول.............................................................................. 1

مقدمه................................................................................ 2

1- تعریف ماهیان سرد آبی.................................................. 3

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................. 4

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری.... 4

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان............. 4

2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................... 6

2-3-1- دهان.................................................................... 6

2-3-2- حلق..................................................................... 7

2-3-3- مری..................................................................... 7

2-3-4- معده.................................................................... 7

2-3-5- روده..................................................................... 8

3- شرایط محیطی............................................................. 8

4- تعریف علم تغذیه.......................................................... 9

5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان......................... 10

6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش....................... 11

6-1- غذای تر................................................................... 11

6-1-1- ترکیب غذای تر....................................................... 11

6-2- غذای مرطوب............................................................ 12

6-3- غذای خشک............................................................. 13

7- تغذیه بچه ماهیان.......................................................... 14

8- مقدار غذادهی............................................................. 14

9- زمان و دفعات غذادهی................................................... 18

10- کیفیت غذا................................................................. 19

11- روش های تغذیه.......................................................... 20

12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی......................................... 22

13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه............................ 24

13-1- فرم بیومتری............................................................ 24

فصل دوم

14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان................................ 27

14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن.................... 27

14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان...................... 28

14-2- پروتئینها.............................................................. 29

14-2-1- کیفیت پروتئین................................................... 30

14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها............. 31

14-2-2-1- پودر ماهی fish meal........................................ 31

14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat............ 32

14-2-2-3- پودر خون blood meat...................................... 33

14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی.. 34

14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه............................................... 34

14-2-3-2- کنجاله سویا................................................... 35

14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................ 35

14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:......................................... 35

14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein............... 36

15-1- احتیاجات چربی قزل آلا........................................... 36

16-1- کربوهیدرات ها یا قندها.......................................... 37

17-1- ویتامینها.............................................................. 38

18-1- بیماریهای بچه ماهیان............................................ 41

18-1-1 گرسنگی........................................................... 41

18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)....................................... 42

18-1-3- مشکلات آبششی.............................................. 42

18-2- خراشیدن............................................................. 43

18-3- آفتاب سوختگی.................................................... 44

فصل سوم

جدول های غذادهی....................................................... 47

نتیجه گیری................................................................... 50

فهرست منابع................................................................ 52

آیا در رابطه با تکنولوژی شیلات-قزل آلای رنگین کمان سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید تکنولوژی شیلات-قزل آلای رنگین کمان:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"