فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات
1-1- مقدمه.............................................................................. 1
1-2- فرضیات............................................................................. 3
فصل دوم: بررسی منابع
تاريخچه صنعتي شدن مرغ در دنيا و ايران......................................... 4
تغذیه گله هاي مرغ مادر گوشتی .................................................. 6
2-1- تغذیه گله هاي مرغ مادر گوشتی در دوره رشد........................... 8
2-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد................................ 8
2-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد.............................. 8
2-1-3- محدودیت خوراک.............................................................. 12
2-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک................................................... 12
2-1-3-2- محدودیت کمی خوراک.................................................... 12
2-1-3-2-1- تغذیه هر روزه............................................................. 12
2-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان.................................................... 13
2-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری..................................................... 16
2-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم..................................................... 16
2-1-4-2- وزن و جثه بدن.............................................................. 17
2-1-4-3- ترکیبات بدن.................................................................. 17
2-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری............................................ 17
2-2- تغذیه گله هاي مرغ مادر گوشتی در دوره تولید........................... 19
عنوان صفحه
2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله هاي مرغ مادر گوشتی در دوره تولید 20
2-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمينو اسيد گله هاي مرغ مادر گوشتی در دوره تولید 28
2-3- مدیريت گله هاي مرغ مادر گوشتی......................................... 32
2-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن......................................... 32
2-3-2- مديريت برنامه نوري........................................................... 34
2-3-3- مدیریت کنترل شرایط محیطی.............................................. 36
2-3-3-1- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی) 36
2-3-3-2- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه....... 37
2-3-3-3- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی............... 38
2-4- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتي............................ 38
فصل سوم: مواد و روشها
3-1- محل انجام پژوهش.............................................................. 39
3-2- جامعه آماری...................................................................... 39
3-3- واحد آماری........................................................................ 39
3-4- نرم افزار مورد استفاده.......................................................... 39
3-5- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش................................ 39
3-5-1- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی........................... 40
3-5-1-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی 40
3-5-1-2- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی 41
3-5-1-3- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی 41
3-5-2- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی.............................. 42
عنوان صفحه
3-5-2-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی 42
3-5-2-2- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی 43
3-5-2-3- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی 43
3-5-3- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی) 44
3-5-3-1- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی 44
3-5-3-1-1- سختی کل................................................................ 44
3-5-3-1-2- سختی کلسیم.......................................................... 44
3-5-3-1-3- سختی منیزیم........................................................... 45
3-5-3-1-4- سختی کلر................................................................ 45
3-5-3-1-5- باقیمانده تبخیر........................................................... 45
3-5-3-1-6- معادل NaCl............................................................... 46
3-5-3-1-7- تعیین قلیائیت کل........................................................ 46
3-5-4- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی............................................................................. 46
3-6- تجزیه و تحلیل..................................................................... 47
3-6-1- ضریب همبستگی............................................................. 47
3-6-2- تجزیه واریانس.................................................................. 47
3-6-3- روابط رگرسیون................................................................. 47
3-7- متغیيرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتي.. 48
3-7-1- متغيیرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی) 48
3-7-2- متغيیرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی).............................................................................................. 48
3-7-3- متغيیرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی) 49
3-7-4- متغيیرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره توليد (23 تا 64 هفتگی).............................................................................................. 50
عنوان صفحه
3-7-5- متغيیرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متيونین و متيونین + سیستئین و ليزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی 50
3-7-6- متغيیرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی 50
فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی) 52
4-1-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی.. 52
4-1-1-1- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی................................................................................... 52
4-1-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوري گله هاي مرغ مادر گوشتی................................................................................... 54
4-1-1-3- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی 55
4-1-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی... 56
4-1-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن 20 هفتگی 56
4-1-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی... 59
4-1-3-1- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)............................................................................... 59
4-1-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش 61
4-1-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی.............................................................................................. 62
4-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی).............................................................................................. 64
4-2-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی.... 64
4-2-1-1- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی 64
4-2-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی 66
4-2-1-3- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی 68
4-2-2- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی... 69
عنوان صفحه
4-2-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری 69
4-2-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی..... 71
4-2-3-1- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)..................................................................... 71
4-2-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش 73
4-2-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی.............................................................................................. 74
4-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی) 76
4-3-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی.... 76
4-3-1-1- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی 76
4-3-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ......................................................................................... 79
4-3-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی..... 80
4-3-2-1- اثر مدت زمان روشنايي گله هاي مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسي. 80
4-3-2-2- اثر نسبت اوليه خروس به مرغ گله هاي مادر گوشتی در شروع تخمگذاري 82
4-3-3- اثر تمهيدات محيطي در دوره توليد گله هاي مرغ مادر گوشتی..... 83
4-3-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله هاي مادر گوشتی 83
4-3-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله هاي مرغ مادر گوشتی 85
4-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله هاي مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی).............................................................................................. 87
4-4-1- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله هاي مادر گوشتی در دوره تولید 87
4-4-1-1- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله هاي مادر گوشتی در دوره تولید 87
4-4-1-2- اثر پروتئین خام مصرفي سرانه (در روز) خروس گله هاي مادر گوشتی در دوره توليد 90
4-4-2- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله هاي مادر گوشتی در دوره تولید. 91
4-4-2-1- اثر سن خروس گله هاي مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ................................................................................ 91
4-4-2-2- اثر نسبت خروس به مرغ گله هاي مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری 93
عنوان صفحه
4-4-3- اثر تمهیدات محیطی خروس گله هاي مادر گوشتی در دوره تولید. 94
4-4-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله هاي مادر گوشتی 94
4-4-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله هاي مادر گوشتی در دوره تولید.............................................................................................. 96
4-5-1- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمينو اسيدها (متيونين و متيونين + سيستئين و ليزين) در دوره پرورش مرغ و خروس گله هاي مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگي) 98
4-5-1-1- اثر �
|