محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / رشته صنایع غذائی / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

تکنولوژي توليد ماکاروني


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 18)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۲,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 125 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب

 مقدمه و تارتخچه   1
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني  4
2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني  10
3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآورده‌هاي ماکاروني 18
4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده  20

فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده  24

فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني 37
1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني  38
الف: روش غير پيوسته  40
ب: روش پيوسته  41
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده  42
الف: انتقال دهنده‌هاي افقي  43
ب: انتقال دهنده‌هاي عمودي  43
عنوان  صفحه
ج: انتقال دهنده‌هاي بادي  43

فصل چهارم :
1-4- بخش اول : خشک کردن  46
الف) خشک کردن اوليه  48
ب) خشک کردن مياني  49
ج) خشک کردن نهايي  49
2-4- بخش دوم : يک دياگرام خشک کردن موفقيت آميز  53
3-4- بخش سوم : منحني خشک کردن و نمودار آن  55

فصل پنجم
1-5- گرمخانه‌هاي ماکاروني  59

فصل ششم:
بخش اول : بسته‌بندي توسط کارگر و بسته‌بندي اتوماتيک  63
بخش دوم : ويژگي‌هاي بسته‌بندي مطابق استاندارد  64

فصل هفتم
1-7- بخش اول : نگهداري و انبار کردن محصول  67

فصل هشتم
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه  70
عنوان  صفحه
الف) رعايت بهداشت توسط کارگران خط توليد  70
ب) رعايت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندي و انبار  71
ج) نظافت قسمتهاي مختلف انبار  71

فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمايش شيمي  75
الف) تعيين pH ماکاروني  75
ب) آزمايش پخت و آزمايش جهت تعيين وزن مواد جامد در آب  75
ج) آزمايش رطوبت  76
2-9- بخش دوم : طرز تهيه محيط‌هاي کشت  77
الف) طريقه کشت پليت کنت آگار  77
ب) دستور  تهيه سوسپانسيون زرده تخم مرغ  78
پ) تهيه محيط کشت سوبرودکستروز آگار  79
ت) طريقه کشت و شمارش آزمونهاي ميکروبي  81
ث) تهيه محيط کشت باسيلوس سرئوس  82
ج) طريق کشت کپک 83
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کيفي مواد اوليه  83
4-9- بخش چهارم: کنترل کيفيت فرآورده‌هاي نهايي  88

فصل دهم:
1-10- بخش اول : استاندارد ويژگي‌هاي ماکاروني  97

فصل يازدهم:
بخش اول : بحث و نتيجه‌گيري  112
بخش دوم: پيشنهادات  113
بخش سوم: مقاله
بخش چهارم: منابع  117

آیا در رابطه با تکنولوژي توليد ماکاروني سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید تکنولوژي توليد ماکاروني :

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"