محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / مهندسی صنایع,صنعت,نساجی / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

پايان نامه بررسي عوامل مؤثر بر راندمان كوره‌هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراك كوره


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 25)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 230 صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: دارای اشکال و جداول

فهرست مطالب

  چكيده 1
مقدمه 2
فصل1: طرحي از يك كارخانه سيمان با تكنولوژي روز دنيا 4

فصل دوم: اجزاء سيستم پخت 13
1-2- مشخصه‌هايي از كوره دوار سيمان 14
1-1-2- غلطك‌ها 15
2-1-2- غلطك بالابر 15
3-1-2- سيستم چرخاننده كوره 16
4-1-2- آب‌بندي سر و ته كوره 16
2-2- نسوزكاري كوره 17
3-2- مشخصه‌هايي از پيش گرم‌كن 18
4-2- مسير فرعي 20
5-2- سيستم تكليس(Calciner) 21
6-2- مشخصه‌هايي از خنك‌كن 22
7-2- انواع خنك‌كنها 24
1-7-2- خنك‌كن مشبك 27
8-2- اتاق كنترل 30
9-2- سوخت رساني و مشعل 30
1-9-2- اصول سوختن و كنترل شعله 32
2-9-2- شعله 33
3-9-2- درجه حرارت شعله 34

فصل 3: پروژه 40

فصل 4: شناخت متغيرهاي كنترل سيستم پخت 42
1-4- كنترل كوره 43
2-4- خنك كردن كلينكر 44
3-4- سوخت كوره 45
4-4- تغذيه كوره 46
5-4- متغيرهاي راهبري كوره 46
6-4- مكانيك كوره 48
7-4- شرايط خاص راهبري كوره 51
1-7-4- كليات 51
2-7-4- تجزيه شيميايي گاز خروجي كوره 51
3-7-4- حجم هواي اوليه 52
4-7-4- درجه حرارت گاز خروجي پيش گرم‌كن 52
5-7-4- درجه حرارت ياتاقانها 52
6-7-4- الكتروفيلترها 52
7-7-4- گرفتگي سيكلونها 53
8-7-4- گرفتگي در رايزر پايپ و ورودي كوره 53
9-7-4- نسوزكاري كوره 53
8-4- چرخاندن كوره با موتور كمكي 54
9-4- تحليل گزارشات ساعتي سيستم پخت 54

فصل 5: رعايت اصول كوره باني 59
1-5- مشخصه‌هايي از سيستم پخت 60
1-5-1- جلو شعله 60
1-5-2- هواي ثانويه 63
2-5- كوره بان وكوتينگ(استر كوره) 65
3-5- عقب كوره 68
1-3-5- درجه حرارت عقب كوره 69
2-3-5- مكش عقب كوره 71
3-3-5- اكسيژن عقب كوره 72
4-5- كنترل مقدار سوخت 73
5-5- كنترل مقدار خوراك كوره و دور كوره 74
6-5- كنترل متغيرهاي خنك كن گريت 76
1-6-5- كنترل مكش درب كوره 77
2-6-5- فشار زير صفحات خنك كن 78
3-6-5- كنترل درجه حرارت هواي ثانويه 78
7-5- بيست و هفت حالت اساسي كوره 79
1-7-5- سه متغير و كنترل كننده اساسي 81
2-7-5- شرح بيست و هفت حالت- راه‌حلها و دلايل 85
3-7-5- حالات اضطراري 92

فصل 6: اولين گرم كردن سيستم پخت 102
1-6- خشك كردن پيش گرم‌كن 103
2-6- خشك كردن درب كوره و كانال هواي سوم و خنك كن 106
1-2-6- مشعل كمكي براي خشك كردن درب كوره 108
2-2-6- مشعل كمكي براي خشك كردن كانال هواي سوم 108
3-2-6- مشعل كمكي براي خشك كردن خنك كن 108
3-6- گرم كردن كوره دوار 113
1-3-6- آماده سازي 113
2-3-6- گرم كردن تمام سيستم پخت 113
3-3-6- كنترل درجه حرارت 115
4-3-6- چرخاندن كوره در مرحله گرم كردن 116
5-3-6- وقفه در گرم كردن 116
4-6- خواباندن كوره 117
5-6- نكات مهم 117

فصل 7: اولين راه‌اندازي سيستم پخت 119
1-7- اولين باردهي كوره 120
2-7- مقدمات تغذيه كوره 120
3-7- راه‌اندازي موتور كوره 120
4-7- فراهم كردن شرايط توليد عادي 121
5-7- راه‌اندازي خنك كن 122
6-7- آماده شدن براي راه‌اندازي كلساينر 125
7-7- رسيدن به باردهي عادي 125
8-7- حالات غيرعادي خنك كن 126

فصل 8: گرفتگي‌هاي سيستم پخت 130
1-8- قليائي‌ها 131
2-8- پاك كردن پيش گرم‌كن 134
3-8- عوامل گرفتگي عقب كوره 134
1-3-8- توازن چسبندگي و فرسايش 134
2-3-8- چسبندگي چيست؟ 136
3-3-8- چسبندگي جامد به جامد 137
4-3-8- جذب سطحي 137
5-3-8- نتيجه‌گيري 138
4-8- ماهيت جرم گرفتگي عقب كوره 138
1-4-8- مشخصات ظاهري گرفتگي 138
2-4-8- تركيب شيميايي 138
3-4-8- تركيب مينرالوژيكي 144
4-4-8- مكانيزم تشكيل 144
5-8- عوارض گرفتگي عقب كوره 145
1-5-8- عقب كوره 145
2-5-8- عوارض گرفتگي 147

فصل 9: نسوزكاري سيستم پخت سيمان 149
1-9- مواد نسوز در نقاط مختلف سيستم پخت 150

فصل 10: فرسايش مواد نسوز در سيستم پخت 160
1-10- مقدمه 161
2-10- عوامل مختلف فرسايش آجر منطقه پخت 162
1-2-10- زياد داغ شدن آجر 163
2-2-10- نفوذ املاح قليائي 167
3-2-10- فرسايش ناشي از احياء 172
4-2-10- فرسايش مكانيكي 175
3-10- سيكل قليائي در سيستم پخت سيمان 180
4-10- شكفتگي قليائي 183
5-10- فرسايش بدنه كوره 185

فصل 11: رعايت نكات ايمني سيستم پخت 186
1-11- كوره 187
2-11- سيكلونها 187
3-11- الكتروفيلتر 188

فصل 12: عوامل موثر بر راندمان كوره‌هاي دوار سيمان از ديدگاه آناليز شيميايي خوراك كوره 191
1-12- مقدمه 192
1-1-12- مسئوليت آزمايشگاه كارخانه سيمان 192
2-1-12- سيمان 192
2-12- مشخصات شيميائي و فيزيكي سيمان 195
1-2-12- آليت 196
2-2-12- بليت 198
3-2-12- فاز الومينات 198
4-2-12- فاز فريت 198
5-2-12- تركيبات فرعي 198
6-2-12- سنگ گچ 202
3-12- محاسبه فازهاي سيمان 203
4-12- مشخصات از انواع سيمان 203
5-12- چگونگي پخت مواد 206
1-5-12- فعل و انفعالات مواد در پيش گرمكن 206
2-5-12- فعل و انفعالات مواد در داخل كوره 208
6-12- عوامل موثر در پختن مواد 211
1-6-12- تركيب شيميايي مواد اوليه 211
2-6-12- تركيب مينرالي مواد اوليه و خوراك كوره 217
3-6-12- دانه‌بندي خوراك كوره 218
4-6-12- همگن بودن مواد خام 218
5-6-12- شرايط پخت 219
7-12- ميكروسكوپي كلينكر 219
1-7-12- كلينكر نرمال 219
2-7-12- كلينكر آهسته خنك شده 219
8-12- مراحل فيزيكي و شيميائي مواد در حين پخت 223
1-8-12- خشك شدن 223
2-8-12- دهيدراته شدن مواد رسي 223
3-8-12- تجزيه كربناتها 223
4-8-12- واكنش‌هاي جامد 223
5-8-12- واكنش‌هايي كه در حضور فاز مايع رخ مي‌دهد 224
9-12- تاثير نوسانات كيفيت خوراك كوره بر راندمان كوره 224
10-12- اقدامات موردنياز در جهت كاهش نوسان كيفيت خوراك كوره 226
1-10-12- تدوين استراتژي نمونه‌گيري 226
2-10-12- مطالعات تفصيلي معادن 227
3-10-12- جلوگيري از عوامل نوسان كاذب در سيستم كنترل كيفي 227
منابع و مراجع 229
چكيده انگليسي  230

فهرست اشكال

1-1- فلودياگرام خط توليد سيمان 6
2-1- مشخصات پخت سيمان 7
3-1- خط توليد سيمان به روش خشك 10
4-1- سيستم پخت سيمان 11
5-1- سيستم پخت سيمان با سيكلون 5 مرحله‌اي 12
1-2- كوره دوار سيمان 14
2-2- بدنه كوره 15
3-2- غلطك مستقر روي پايه‌هاي كوره سيمان 15
4-2- سيستم حركت كوره 16
5-2- نسوزكاري بخشهايي از سيستم پخت 17
7-2- تغييرات حرارت ويژه مصرفي نسبت به ظرفيت كوره 20
8-2- نمونه‌اي از طرح مسير فرعي 21
11-2- خنك كن دوار به همراه كوره داراي كلساينر طرح همبولت 26
12-2- خنك كن سياره‌اي 26
13-2- خنك كن مشبك 28
14-2- اتاق كنترل سيمان اكباتان 30
15-2- مقطع انتهاي خروجي كوره سيمان 34
24-2- يكي از آخرين طرحهاي مشعل و موقعيت آن در سيستم پخت سيمان 39
1-4- محاسبه مقدار هواي نشتي در بخشهاي مختلف سيستم پخت و آسياب مواد 50
2-4- نقاط سنجش متغيرهاي مختلف سيستم پخت 55
3-4- نقاط سنجش متغيرهاي مختلف خنك كن كلينكر 56
4-4- گزارش ساعتي كاركرد كوره سيمان هگمتان 57
5-4- گزارش ساعتي كاركرد خنك كن كلينكر سيمان هگمتان 58
1-5- موقعيت نقطه تاريك نسبت به شعله 61
2-5- جهت انتقال حرارت از مركز كوره به بدنه 64
3-5- حالات مختلف منطقه پخت 65
1-6- محل تعبيه حرارت سنج‌ها در نقاط مختلف پيش گرمكن 105
2-6- چگونگي تعبيه سوراخهايي در سقف سيكلونها براي خروج بخار آب 107
3-6- محل تعبيه مشعل براي خشك و گرم كردن كانال هواي سوم 109
4-6- محل تعبيه براي خشك و گرم كردن درب كوره 110
5-6- مشعل كمكي براي خشك كردن خنك كن 111
1-7- موتور كوره 121
3-8- جريان گاز و مواد 136
4-8- جريان گاز و مواد 136
5-8- گرفتگي‌هاي سيستم پخت 146
1-9- تغييرات درجه حرارت در بخشهاي مختلف سيستم پخت 151
2-9- نسوزكاري قسمتهاي مختلف سيستم پخت 153
3-9- جنس مواد نسوز مورد استفاده در قسمتهاي مختلف سيستم پخت 154
4-9- سيكلون پايين پيش گرمكن و نسوزكاري سقف 156
5-9- انتهاي پيش گرمكن و ورودي 156
6-9- مناطق مختلف ابتدا تا انتهاي كوره 157
1-10- عوامل فرسايش مختلف شيميايي- مكانيكي و حرارتي موثر روي آجر 162
2-10- الي 24-10- اشكال مختلف آجرهاي كوره كه دچار فرسايش شده‌اند صفحه 164الي صفحه180
25-10- سيكل كلر در سيستم پخت 181
26-10- سيكل قليائي در سيستم پخت 182
27-10- سيكل سولفور در سيستم پخت 182
28-10- شكفتگي قليائي 184
30-10- فرسايش بدنه كوره 185
1-12- دياگرام سه تائي نشان‌دهنده تركيبات اكسيدي و مينرالي سيمان پرتلند و موقعيت آن در مقايسه با ساير مصالح و مواد معدني 193
2-12- تقسيم‌بندي مناطق مختلف كوره 207
3-12- تغييرات شيميائي و حرارتي خوراك كوره از ورود به سيستم پخت تا خروج از آن 210
4-12- بلورهاي كلينكر عادي 221
5-12- بلورهاي كلينكر آهسته خنك شده 221
6-12- توده بلورهاي آهك آزاد كه توسط اليتها احاطه شده‌اند 221
8-12- كلينگر آزمايشگاهي با سولفات زياد 222


 
فهرست جداول

1-2- موازنه حرارتي پيش گرمكن اس- اف 22
2-3- موازنه حرارتي خنك كن فولر داراي اندازه‌هاي 1050/825 29
3-2- مشخصات فيزيكي شيميايي انواع سوخت(مأخذ: المان) 31
4-2- مشخصات نفت كوره پالايشگاهي ايران 32
1-4- مشخصه‌اي از سوختهاي مصرفي در كوره سيمان 46
1-5- شرح بيست و هفت حالت اساسي- راه‌حلها و دلايل 85
1-8- مشخصات ظاهري و شيميايي جرم گرفتگي‌هاي عقب تعدادي از كوره‌هاي متعلق به كمپاني holcim 140
2-8- آناليز شيميايي نمونه‌هايي از سيلكون 4 142
3-8- آناليز شيميايي نمونه‌هاي از كوتينگ‌هاي مزاحم رايز پايپ ورودي كوره 143
1-9- چرا سيستم پخت سيمان را نسوزكاري مي‌كنيم؟ 152
29-10- واكنش‌هاي مرتبط با تركيب Na20 و مولايت موجود در آجر آلومينيومي و تركيبات آلومينو سيليكات موجود در آجر شاموتي 184
1-12- تركيب شيميايي مواد اوليه كارخانجات سيمان ايران 194
2-12- علائم اختصاري براي اجزاء تشكيل دهنده سيمان 197
3-12- تركيب شيميائي فازهاي يك نمونه كلينگر سيمان پرتلند(برحسب درصد وزني) 200
4-12- فازهاي كلينكر و مشخصات آنها(درصدها وزني است) 201
5-12- انواع سيمان پرتلند براساس تقسيم‌بندي انجمن سيمان اروپا 204
6-12- استانداردهاي آمريكا(ASTM-C 150) براي سيمان 205
7-12- خلاصه عمليات شيميائي- حرارتي و نام مناطق كوره 209
8-12- روابط و نسبت مدولهاي مورد استفاده براي تنظيم مواد و پختن كلينكر 213
9-12- نمونه‌اي از مشخصات سنگ آهك- خاك رس و كلينكر 214


 
فهرست منحني‌ها و نمودارها

7-2- منحني تغييرات حرارت ويژه مصرفي نسبت به ظرفيت كوره 20
9-2- منحني قابليت خرد شدن كلينكر و ارتباط آن با نحوه سرد كردن 24
10-2- منحني درصد انبساط كلينكر و ارتباط آن با چگونگي سرد شدن 24
16-2- منحني تغييرات درجه حرارت و طول شعله نسبت به نوع سوخت 35
17-2- منحني اثر نسبت هوا روي درجه حرارت شعله 35
18-2- منحني طول نسبي شعله به صورت تابعي از نسبت هوا 36
19-2- منحني رابطه بين نسبت هوا و فاصله نقطه حداكثر حرارت شعله تا سرمشعل 36
20-2- منحني تغييرات درجه حرارت نسبي شعله- نسبت هواي اوليه به ثانويه 37
21-2- نمودار تغييرات درجه حرارت شعله- درصد هواي اضافي- درجه حرارت هواي ثانويه براي سوخت 37
22-2- اثر سرعت جريان سوخت روي درجه حرارت شعله و فاصله حداكثر درجه حرارت 38
23-2- اثر سرعت جريان سوخت روي گسترش شعله 39
4-5- رابطه بين درصد هواي اضافي و اكسيژن عقب كوره 72
5-5- سه نمونه از افزايش دور كوره نسبت به زمان 75
5-6- نمودار بيست و هفت حالت اساسي كوره 84
6-6- منحني ارتباط درجه حرارت بدنه با درجه حرارت سطح داغ آجر و ضخامت آجر 112
7-6- منحني گرم كردن كوره 114
2-7- منحني گرم كردن كوره 124
1-8- Relation between removal ratio of volative component and by pass ratio   132
2-8- منحني‌هاي فشار جزئي تركيبات مختلف موجود در سيكل قليائي 133

آیا در رابطه با پايان نامه بررسي عوامل مؤثر بر راندمان كوره‌هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراك كوره سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید پايان نامه بررسي عوامل مؤثر بر راندمان كوره‌هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراك كوره :

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"