محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / کشاورزی,امور دامی,طیور / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

بررسی اثر شوری بر گیاهان گندم و لوبیا سبز


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 15)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۳,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 101 صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: دارای نمودار و جداول

فهرست مطالب

چكيده:
مقدمه:
1-1 ويژگيهاي گياه گندم :(( Triticum aestivum
1-2  اهميت اقتصادي و غذايي گندم و اختصاصات اكولوژيكي آن:
گندم ((Triticum aestivum:
1-3 تيپهاي مختلف گندم:
1-3-1 تيپهاي زمستانه:
1-3-2 تيپهاي بهاره:
1-3-3 تيپهاي حد واسط:
1-4 ويژگيهاي گياه لوبيا: ( Phaseolus vulgaris)
1-4-1 مشخصات گياه لوبيا سبز : (Phaseolus vulgaris):
1-4-2- طرق مصرف:
1-4-3- اكولوژي لوبيا سبز:
1-5 اشاره‌اي به فيزيولوژي رويش دانه:
1-6 نقش‌هاي متفاوت تنظيم كننده‌هاي رشد گياهي بر جوانه‌زني بذر:
1-6-1 جيبرلين‌ها:
1-6-2 اتيلن:
1-6-3 سيتوكنين‌ها:
1-7 عوامل محيطي كه بر روي جوانه‌زني بذر تأثير مي‌گذارند:
1-7-1 آب:
1-7-2 دما:
1-7-3 تهويه:
1-7-4 نور:
1-8  تنش‌هاي محيطي:
1-8- 1 تنش شوري:
1-9 شوري در جهان:
1-10 شوري در ايران:
1-11 شوري در گرگان:
1-13 شوري و گياه:
1-14 آثار شوري در گياه:
1-14-1 شوري و رويش دانه:
1-14-2 اثر شوري بر ساير مراحل رشد:
1-14-3 اثرات شوري بر ساختمان و اندام گياهي:
1-15  اثرات متقابل شوري و محيط (دما- نور- رطوبت و...)
1-16 اثرات متقابل شوري و هورمونهاي گياهي:
1-16-1 اكسين:
1-16-2 سيتوكنين‌:
1-16-3 جيبرلين:
1-16-4 اتيلن:
1-17 مقاومت گياهان زراعي در برابر شوري خاك:
1-18 حذف تنش شوري:
1-19 فيزيولوژي سازش در برابر تنش شوري:
1-20  مقدار نسبي آب (RWC):
1-21 يون‌ها:
1-21-1 كلر:
1-21-2 پتاسيم:
1-21-3 كلسيم:
1-21-4 منيزيم:

 

2-1  ابزار مورد نياز:
2-2  مواد مورد نياز:
2- 3 آماده كردن مواد اوليه:
1-3-2 كينتين:
2-3-2 نيترات نقره 025/0 نرمال:
2-3-3 محلول EDTA  01/0 نرمال:
2-3-4  محلول  NaOH 5/2 نرمال:
2-3-5 محلول آمونياك:
2-3-6 محيط كشت MS:
2-4  شرح آزمايشات :
2-5 روش تهيه محيط كشت :
2-6 مراحل كشت بذر
2-7 اندازه گيري وزن تر و وزن خشك گياهان:
2-8 اندازه گيري درصد جوانه زني:
2-9- اندازه گيري يونها
2-9-1- كلر
2-9-2- اندازه گيري يون كلسيم و منيزيم
2-9-2-1- اندازه گيري يون كلسيم
2-9-2-2- اندازه گيري يون منيزيم

3-1 اثر شوري و هورمون سيتوكنين بر جوانه‌زني بذرهاي گندم (رقم تجن):
3-2 اثر شوري و هورمون سيتوكنين بر طول دانه‌رستهاي گندم:
3-2-1 ساقه:
3-3- اثر شوري و هورمون سيتوكينين بر وزن تر و وزن خشك ساقه در گياه گندم:
3-3-1- وزن تر ساقه گندم
3-3-2- وزن خشك ساقة گندم:
3-4- اثر شوري و هورمون سيتوكينين بر طول ريشه‌هاي دانه‌رست گندم:
3-5- اثر شوري و هورمون سيتوكنين بر وزن تر و وزن خشك ريشه در گياه گندم:
3-5-1- وزن تر ريشه:
3-5-2- وزن خشك ريشه:
3-6- اثر شوري و هورمون سيتوكنين بر ميزان يونهاي كلسيم و منيزيم و كلر در اندامهاي
3-6-1- كلسيم
3-6-2- منيزيم:
3-6-3- كلر
3-7- اثر شوري و هورمون سيتوكنين بر جوانه زني بذرهاي لوبيا

4- بحث و بررسي نتايج
4-1- تفسير نتايج حاصل از جوانه زني بذر گندم:
4-2- تفسير نتايج حاصل از طول دانه رستهاي گندم:
4-3- تفسير نتايج حاصل از وزن تر و وزن خشك ساقه گياهان گندم:
4-4- تفسير نتايج حاصل از طول ريشه گياهان گندم:
4-5- تفسير نتايج حاصل از وزن تر و وزن خشك ريشة گياهان گندمي:
4-6- تفسير نتايج حاصل از ميزان يونهاي كلر، كلسيم و منيزيم در اندامهاي هوايي گياهان گندم
4-7- تفسير نتايج حاصل از جوانه زني بذرهاي لوبيا سبز

فهرست منابع و مآخذ
منابع فارسي
منابع لاتين

 

آیا در رابطه با بررسی اثر شوری بر گیاهان گندم و لوبیا سبز سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید بررسی اثر شوری بر گیاهان گندم و لوبیا سبز:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"