محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / رشته صنایع غذائی / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

تصفيه فاضلاب در کارخانه صنايع غذايي


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 50)

نظرات کاربران (529 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۹,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 72 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب

بخش اول : آب و خواص آن
1-1- موجوديت آب1                                                                                                                                                                 
1-2- منابع آب1                  
1-2-1- آبهاي سطحي2                 
1-2-2- آبهاي زير زميني2                  
1-3- خواص آبهاي آشاميدني2                  
                  1-3-1- خواص فيزيكي آب2
1-3-2- خواص شيميايي آب3                  
1-4- سختي آب3                  

بخش دوم: آب در صنايع غذايي4
                      2-1- مصرف آب در صنايع غذايي 4 
                  2-1-1- آلودگيهاي ناشي از مصرف آب در فرآيندهاي صنعتي 4
 2-3- جنبه هاي تاريخي مصرف صنعتي آب 5               
  2-3-1- ميزان مصرف صنعتي آب در ايران 6              
   2-4-  مزاياي حاصل از كاهش مصرف آب 6             
    2-4-1-  استفاده مجدد آب 6            
                 2-4-2- بازچرخش يا ريسايكلينگ 6
2-5- انواع مصارف آب در صنايع غذايي 7               
    2-5-1- آب خنك سازي 8           
    2-5-1-1- انواع سيستم هاي خنك سازي 8             

بخش سوم: انواع فاضلاب صنايع غذايي 10
 3-1- ويژگيهاي فاضلاب صنايع غذايي 10               
                   3-1-1- صنايع توليد قند وشكر 11
                   3-1-2- صنايع توليد كمپوت وكنسرو 12 
                   3-1-3- صنايع نوشابه سازي 12
                   3-1-4 صنايع لبنياتي 12
                   3-1-5- صنعت توليد روغن نباتي 13
                   3-1-6- كشتازگاهها ومجتمعهاي توليد گوشت 14
                   3-2- لزوم تصفيه فاضلاب صنايع غذايي 15
                   3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنايع غذايي به آبهاي پذيرنده 15
                   3-2-1-1- مواد معلق 16
                   3-2-1-2- املاح معدني محلول 16
                   3-2-1-3- مواد آلي محلول 16
                   3-2-1-4- اسيدها وقلياها 16
                   3-2-1-5- مواد توليد كننده كف 17
                   3-2-1-6- رنگ 17
                   3-2-1-7- آلودگيهاي حرارتي 17
                   3-2-1-8- ميكروارگانيسم ها 17
                   3-2-1-9- مواد شناور 18
                   3-3- استراتژي تصفيه ودفع فضولات صنعتي 18 
                   3-3-1- تخليه فاضلاب صنعتي به فاضلابروي شهري 18
                   3-3-1-1- ملاحظات اختصاصي فاضلاب جهت تخليه به فاضلاب شهري 19
                   3-3-2- تصفيه اختصاصي فاضلاب صنعتي 20
                   3-3-3- تصفيه مشترك با صنايع ديگر 20
                  3-3-4- تغييرواصلاح فرآيندهاجهت كاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاينده... 20
3-4- فاضلاب بهداشتي صنايع 21                      

بخش چهارم: روشهاي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي 22
                     4-1- تصفيه فيزيكي 23
                     4-1-1- آشغالگيري 23
                     4-1-2- دانه گيري 23
                     4-1-4- شناورسازي 24
                     4-1-5- حوضهاي متعادل كننده يا يكنواخت ساز 24
4-2- تصفيه شيميايي 26                    
26. ph4-2-1- تنظيم                    
                     4-2-2- اكسيداسيون مواد آلي مقاوم 26
                     4-2-3- گند زدايي 26
                     4-2-4- انعقاد و لخته سازي 27
                     4-2- جذب سطحي مواد آلي محلول و مقاوم 27
                     4-3- تصفيه بيولوژيكي 27
                     4-3-1- اصلاحات رايج در تصفيه فاضلاب  28
28BOD                     4-3-1-1-
28COD4-3-1-2-               
29TSS4-3-1-3-               
29TDS4-3-1-4-                     
4-3-2- اصلاحات رايج در راهبري تصفيه خانه29                    
4-3-2-1- زمان ماند هيدروليكي29                    
4-3-2-2- زمان ماند ميكروبي29                    
30MLSS4-3-2-3-                     
30F\M4-3-2-4-                     
4-3-3- تصفيه هوازي فاضلاب30                    
4-3-3-1- تخليه به آبهاي طبيعي31                    
4-3-3-2- كاربرد فاضلاب در زمين32                 
4-3-3-3- بركه هاي تثبيت33                 
4-3-3-3-1- بركه هاي بي هوازي34                 
4-3-3-3-2- بركه هاي اختياري35                 
4-3-3-3-3- بركه هاي هوازي35                 
4-3-3-3-4- بركه هاي تكميلي35                 
4-3-3-3-5- بركه هاي هوادهي35                 
4-3-3-4- صافي چكنده36                 
4-3-3-5- تماس دهنده هاي بيولوژيكي چرخان37                 
4-3-3-6- سيستم لجن فعال37                 
4-3-4- روشهاي بي هوازي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي39                 
4-3-5- انواع سيستم هاي بي هوازي تصفيه فاضلاب39                 
4-3-5-1- سپتيك تانك42                 
4-3-5-2- راكتور بي هوازي با بستر لجن رو به بالا44                  
4-3-5-3- صافي بي هوازي44                 

بخش پنجم: راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي46
  5-1- علل عدم موفقيت تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي46                 
 5-2- فاكتورهاي موثر در راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي 47               
  5-2-1- شدت آلودگي فاضلاب خام47              
  5-2-2- مواد مغذي يا نوترينت ها48              
5-2-2-1- بالكينگ48                
49    5-2-3- اكسيژن محلول                  
5-2-4- زمان ماند50                 
  51ph5-2-5-                 
5-2-6- سميت51                
5-2-7- دما52                
5-2-8- اختلاط53                                 
5-2-9- ميزان جريان ورودي54                 
5-3- پايستن فرآيند54                 
 5-3-1- شاخصهاي بصري54                
5-4- شاخصهاي آزمايشي 58                
5-5- مشكلات سيستم هاي لجن فعال و رفع آنها59                  
 5-5-1- روشهاي كلي تشخيص مشكلات59               
60 BOD 5-5-2- حذف كم               
5-5-2-1- حذف بارهاي آلي 61                
5-5-2-2- مواد سمي يا بازدارنده62               
5-5-2-3- دماهاي پايين62               
افزايش زمان ماند هيدروليكي63               
63MLVSS افزايش               
63  نامناسب PH 5-5-2-4-                
5-5-2-5- زمان هوادهي ناكافي64               
64  ناكافيMLVSS5-5-2-6-                
منابع

آیا در رابطه با تصفيه فاضلاب در کارخانه صنايع غذايي سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید تصفيه فاضلاب در کارخانه صنايع غذايي:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"