محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / کشاورزی,امور دامی,طیور / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

بررسی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در اثر همیاری سویه های مختلف باکتری آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم با استفاده از تکنیک 15 N


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 17)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۸,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 190 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب

چکیده..............................................................10 
مقدمه ................................................................13                                                                           
فصل اول:کلیات   .....................................................................15                                                                    
1-كشاورزي پايدار                   .         ......................................16   
1-1كودهاي بيولوژيك...............................................................18
1-2استفاده از ميكرو‌ارگانيزم‌ها به عنوان كود بيولوژيك....................19
1-3-انواع كودهاي بيولوژيك......................................................20
2-اهميت گندم..........................................................................20
2-1-تاريخچه و پيدايش گندم........................................................22
2-2-وضعيت كشت گندم در جهان..................................................22
2-3-وضعيت كشت گندم در ايران...................................................24
2-4-وضعيت كشت گندم در استان تهران..........................................25
2-5-شرايط آب‌وهوايي گندم..........................................................26
2-6-مرفولوژي گندم...................................................................27
2-6-1-ريشه............................................................................27
2-6-2-ساقه............................................................................28
2-6-3-پنجه.............................................................................29
2-6-4-برگ............................................................................30
2-6-5-گل‌آذين.........................................................................31
2-6-6-دانه.............................................................................32
2-7-عوامل محيطي مؤثر بر رشدونمو گندم.....................................33
2-7-1خاك...............................................................................33
2-7-2-رطوبت.........................................................................34
2-7-3-حرارت.........................................................................35
2-7-4-نور............................................................................36
2-7-4-1-طول روز..................................................................36
2-7-4-2-شدت نور..................................................................36
2-8-عملكرد دانه گندم و عوامل مؤثر بر آن....................................36


فصل دوم:بررسی منابع...............................................................42
1-نیتروژن در طبیعت..................................................................43
2-شکلهای نیتروژن در خاک........................................................44
2-1-نیتروژن معدنی خاک............................................................45
2-2-  نیتروژن آلی خاک.............................................................45
3-نقش نيتروژن در گياه..............................................................45
4-چرخه نيتروژن......................................................................46
4-1راههايي كه نيتروژن در دسترس گياه قرار مي‌گيرد
 و يا به خاك اضافه مي‌شود. .........................................................47
4-1-1معدني شدن نيتروژن خاك....................................................47
4-1-2وارد شدن نيتروژن از اتمسفر به خاك.....................................48
4-1-3-كاربرد كودهاي شيميايي ازته...............................................49
4-1-4-تثبيت نيتروژن به روش بيولوژيك..........................................50
4-2-راههايي كه نيتروژن از دسترس گياه و يا از خاك خارج مي‌شود........51
4-2-1-غير متحرك شدن (متوقف شدن يا آلي شدن ) نيتروژن................51
4-2-2-نيترات زدايي.....................................................................52
4-2-3-جذب نیتروژن بوسيله گياهان.................................................54
4-2-4-آبشويي نیتروژن.................................................................55
4-2-5-تلفات نیتروژن به صورت آمونياك...........................................55
4-2-6-تلفات نیتروژن از طريق فرسايش...........................................56
5-سيستمهاي بيولوژيك تثبيت كننده نيتروژن.....................................56
5-1تثبيت نیتروژن به روش همزيستي.............................................57
5-1-1همزيستي باكتريهاي ريزوبيوم و گياهان خانواده لگومينوز...........57
5-1-2-همزيستي ريزوبيوم با گياهان غير لگوم..................................59
5-1-3-همزيستي اكتينوريزي.........................................................59
5-1-4-همزيستي سيانوباكتريها و گياهان.........................................60
5-1-4-1-همزيستي سيانوباكتري آنابنا و آزولا..................................61
5-1-4-2-همزيستي نوسترك و آنابنا باسيكادها...................................62
5-1-4-3-همزيستي سيانوباكتري نوسترك و گانرا...............................62
5-1-5-همزيستي سيانوباكتريها و دياتومه‌ها......................................63
5-1-6-همزيستي سيانوباكتريها و بريوفيتها......................................63
5-1-7-همزيستي سيانوباكترها و قارچها (تشكيل گلسنگ)....................65
5-2-تثبيت نیتروژن به روش آزاد....................................................65
5-2-1-باكتريهاي هتروتروف باكتريهاي بيهوازي...............................66
5-2-1-1-باکتریهای بی هوازی......................................................66
5-2-1-2-باكتريهاي بيهوازي اختياري.............................................67
5-2-1-3-باكتريهاي هوازي...........................................................67
5-2-1-4-سيانوباكتريها................................................................68
5-2-2-فتواتوتروف‌هاي آزادزي......................................................69
5-2-2-1-باكتريهاي فتوسنتز كننده..................................................69
5-3-تثبيت نیتروژن به روش همياري..............................................71
5-3-1-تعريف همياري................................................................71
5-3-2-دلايل تثبيت نیتروژن به روش همياري...................................72
5-3-3-همياريهاي فيلوسفري........................................................72
5-3-4-همياريهاي ريزوسفري....................................................................73
6-بيوشيمي تثبيت نیتروژن مولكولي..............................................................73
6-1ساختار آنزيم نيتروژناز و نحوه تامين انرژي
 مورد نياز براي تثبيت ازت مولكولي................................................................74
6-2كارايي.....................................................................................................77
6-3-توليد هيدروژن و خروج آن.......................................................................81
7-همياري باكتريهاي جنس آزوسپيريلوم  با گياهان...............................................83
7-1اكولوژي آزوسپيريلوم................................................................................83
7-2گياهان ميزبان..........................................................................................84
7-3-طبقه‌بندي..............................................................................................84
7-4-مشخصات باکتری....................................................................................85
7-5-تثبيت نیتروژن وابسته به هيدروژن..............................................................88
7-6-احياي نيترات (نيترات زدايي).....................................................................88
7-7-عوامل موثر در اشغال ريشه توسط آزوسپيريلوم و تاثير آن بر رشد گياه...............89
7-8-توليد ساخت.مان كيست مانند......................................................................90
7-9-توليد سيدروفور......................................................................................91
7-10توليد مواد كشنده باكتريها........................................................................92
7-11جذب سطحي باكتريها به ذرات خاك............................................................92
7-12-توليد فيتوهورمونها و ديگر مواد تحريك كننده رشد گياه.................................93
7-13-تغيير در فيزيولوژي و موروفولوژي ريشه..................................................93
7-14-نقشهاي احتمالي موسيژل.......................................................................94
7-15-مكانيزمهاي جذب آزوسپيريلوم بطرف ريشه................................................94
7-16-شيميوتاكتيك  (كموتاكتيك )......................................................................95
7-17مراحل اشغال ريشه توسط آزوسپيريلوم.......................................................97
7-17-1-اتصال باكتريها به پوست ريشه............................................................97
7-17-2-اشغال بافت ريشه.............................................................................98
7-18-تاثير آزوسپيريلوم در عملكرد گياهان مختلف..............................................98
8-نيتروژن -15..........................................................................................105

فصل سوم:موادو روشها................................................................................110
1-مواد مورد آزمایش....................................................................................111
1-1تهيه ماده تلقيح......................................................................................111
1-2-بررسي روابط همزيستي سويه‌هاي مخالف باکتری آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم با استفاده از ايزوتوپ15N در شرايط گلخانه........................................................112
1-2-1-زمان و محل اجراي آزمايش................................................................112
1-2-2-خصوصيات فيزيكي و شيميايي خاك مورد استفاده....................................112
1-2-3-دماي گلخانه...................................................................................113
1-2-4-مشخصات ارقام گندم مورد استفاده......................................................114
1-2-4-1-رقم طبسي..................................................................................114
1-2-4-2-رقم مهدوي.................................................................................114
1-2-4-3-رقم موتانت طبسي.........................................................................115
1-2-5-مشخصات طرح آزمايشي.....................................................................116
1-2-6-مشخصات فاكتورهاي آزمايش..............................................................116
1-2-7-عمليات كاشت و داشت.......................................................................116
1-2-8-كاربرد ایزوتوپ پایدار نیتروژن-15......................................................117
1-2-9-صفات اندازه‌گيري شده......................................................................120
1-2-10-محاسبات آماري.............................................................................121
1-3-ارزيابي كارآيي سويه‌های باکتری آزوسپریلوم با  ارقام بومي، اصلاح شده و لاين موتانت گندم و تأثير كاربرد آنها بر عملكرد و برخي از صفات زراعي گندم در شرايط آب‌وهوايي كرج...........................................................................................121
1-3-1-خصوصيات اقليمي منطقه...................................................................121
1-3-2-مشخصات اقليمي محل اجراي آزمايش در سال زراعي 83-1382................122
1-3-3-خصوصيات. فيزيكي و شيميايي خاك محل آزمايش....................................123
1-3-4-مشخصات ارقام مورد استفاده .............................................................123
1-3-5-مشخصات طرح آزمایشی...................................................................123
1-3-6- مشخصات فاكتورهاي آزمايش...........................................................123
1-3-6-1-آزوسپریلوم...............................................................................123
1-3-7-عمليات زراعي..............................................................................124
1-3-7-1-عمليات كاشت............................................................................124
1-3-7-2-علميات داشت............................................................................125
1-3-7-3-عمليات برداشت..........................................................................125
1-3-7-4-صفات اندازه‌گيري شده.................................................................126


فصل چهارم:نتایج و بحث...........................................................................130
گلخانه....................................................................................................131
1-ارتفاع گياه...........................................................................................132
2-طول سنبله...........................................................................................135
3-تعداد پنجه گياه.......................................................................................138
4-سطح برگ پرچم....................................................................................141
5-وزن خشك اندام هوايي............................................................................144
6-تعداد سنبله در گياه.................................................................................147
7-درصد تثبیت بیولوژیک نیتروژن................................................................151
مزرعه..............................................................................................154
8-ارتفاع گیاه......................................................................................155
9-طول سنبله......................................................................................158
10تعداد پنجه در گياه............................................................................161
11-سطح برگ پرچم.............................................................................163
12-تعداد سنبله درواحد سطح..................................................................167
13-تعداد دانه در سنبله...........................................................................170
14-عملكرد دانه....................................................................................173
15-بيوماس..........................................................................................177
16-شاخص برداشت...............................................................................181
17-وزن هزاردانه..................................................................................184
18-جذب نیتروژن...................................................................................186
پیوست..................................................................................................190
منابع....................................................................................................191

آیا در رابطه با بررسی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در اثر همیاری سویه های مختلف باکتری آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم با استفاده از تکنیک 15 N سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید بررسی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در اثر همیاری سویه های مختلف باکتری آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم با استفاده از تکنیک 15 N :

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"