فهرست مطالب
فصل اول
تاریخچه شتر مرغ..........................................................................10
آشنایی با صنعت پرورش شتر مرغ.................................................11
تاریخچه شتر مرغ..........................................................................11
انواع شتر مرغ...............................................................................11
محصولات شترمرغ.....................................................................12
مشخصات ظاهری شتر مرغ........................................................15
تولید مثل..................................................................................15
پرورش شتر مرغ.......................................................................16
تغذیه شتر مرغ..........................................................................21
فیزیولوژی هضم......................................................................22
مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی.......................................... 24
نحوه نگهداری شتر مرغ.............................................................26
آشنایی با بخش های اصلی پرورش شتر مرغ...............................29
مطالعه علمی پرورش شتر مرغ...................................................41
پرورش مولدین.........................................................................42
جوجه کشی مصنوعی شتر مرغ................................................44
پرورش جوجه.........................................................................45
فصل دوم
کشتارگاه.................................................................................49
پیشنهاد ضوابط بهداشتی کشتارگاه شتر مرغ.............................49
نحوه کار کشتارگاه................................................................. 54
بهداشت کشتارگاه.................................................................. 55
فصل سوم
خلاصه ای از بیماریهای شتر مرغ.................................................60
عفونت های ویروسی..................................................................61
عونت های باکتریایی..................................................................66
قارچها و تخم............................................................................71
انگلهای داخلی..........................................................................72
انگلهای خارجی........................................................................73
بیماریهای تغذیه ای...................................................................74
متفرقه......................................................................................76
فصل چهارم
شتر مرغ در تایوان.......................................................................78
سیستم ثبت اطلاعات تولیدی و بهداشتی مزارع شتر مرغ..............82
مقدمه........................................................................................82
اهداف سیستم ثبت اطلاعات.....................................................82
سیستم ثبت و نگهداری اطلاعات تولید......................................83
سنجش سلامتی و تولید مثلی.....................................................83
جمعیت دینامیک.......................................................................85
مطالعه یک مورد به صورت نمونه..............................................86
روغن شتر مرغ.........................................................................90
فصل پنجم
بررسی مشکلات پرورش اقتصادی شتر مرغ...............................93
مقدمه.......................................................................................93
بدست آوردن پرندگانی با کیفیت بالای گوشت.......................106
نتیجه گیری............................................................................107
متن انگلیسی...........................................................................108
ترجمه...................................................................................110
منابع...................................................................113
دانلود چند صفحه ابتدای پایان نامه شترمرغ به همراه منابع
|