عنوان
|
|
چکیده
|
1
|
فصل اول : کليات
|
2
|
مقدمه
|
3
|
1-1حبوبات و اهمیت آنها
|
5
|
1-2 تاریخچه پیدایش ماش
|
6
|
1-3منشاو پراکندگی جغرافیایی ماش
|
7
|
1-4خصوصیات مرفولوژیکی ماش
|
8
|
1-5 مشخصات اکولوژیکی وماش
|
9
|
1-6نیاز کودی
|
10
|
1-7عملکرد دانه
|
10
|
1-8آفات و امراض
|
11
|
1-9عملیات زراعی
|
11
|
1-10اهمیت و ارزش غذایی ماش
|
12
|
1-11سطح زیرکشت و میزان تولید ماش
|
13
|
1-12ویژگیهای گیاهشناسی ماش
|
16
|
1-13سازگاری ماش
|
16
|
1-14فیزیولوژی ماش
|
17
|
1-15تهیه زمین و کشت
|
18
|
1-16نیازآبی
|
18
|
1-17نیازکودی
|
19
|
1-18تناوب زراعی
|
19
|
1-19 آفات و بیماریها
|
20
|
1-20برداشت و عملکرد ماش
|
21
|
1-21ارقام ماش در ایران
|
21
|
1-22مواردمصرف ماش
|
21
|
عنوان
|
|
فصل دوم : بررسی منابع
|
23
|
2-1تاریخ کاشت و اثر آن بر عملکرد و اجزاء عملکرد………………………………
|
24
|
2-2شاخصهای رشد……………………………………………………………
|
32
|
فصل سوم : مواد روشها
|
34
|
3-1زمان و محل اجرای آزمایش……………………………………………
|
35
|
3-2خصوصیات اقلیمی منطقه ورامین…………………………………………
|
35
|
3-3مشخصات طرح آزمایشی …………………………………………………
|
36
|
3-4اندازه گیری صفات ……………………………………………………
|
37
|
3-5درجه روز رشد………………………………………………………
|
37
|
3-6سرعت رشد محصول……………………………………………………
|
37
|
3-7شاخص سطح برگ……………………………………………………
|
38
|
3-8تجزیه آماری …………………………………………………………
|
38
|
فصل چهارم : نتايج و بحث
|
40
|
4-1تعداد غلاف در بوته ……………………………………………………
|
41
|
4-2تعداد دانه در غلاف………………………………………………………
|
45
|
4-3تعداد گره در ساقه اصلی…………………………………………………
|
49
|
4-4تعداد روز تا رسیدگی……………………………………………………
|
51
|
4-5ارتفاع بوته ……………………………………………………………
|
54
|
4-6وزن هزار دانه…………………………………………………………
|
58
|
4-7عملکرد بیولوژیکی……………………………………………………
|
61
|
4-8عملکرددانه……………………………………………………………
|
65
|
4-9شاخص برداشت ………………………………………………………
|
69
|
4-10شاخص سطح برگ…………………………………………………
|
73
|
4-11درصدپروتئین دانه ……………………………………………………
|
75
|
فهرست مطالب
4-12درجه-روزرشد ………………………………………………(GDD)
|
|
4-13سرعت رشد محصول (CGR)…………………………………………
|
81
|
4-14سرعت رشد نسبی………………………………………………(RGR)
|
85
|
فصل پنجم : نتيجه گيری و پيشنهادات
|
|