محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / کشاورزی,امور دامی,طیور / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

شبيه سازي رشد و عملكرد برخي ژنوتيپ هاي سويا ( Glycine max L.) با استفاده از مدل CROPGRO-Soybean


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 23)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 212 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مندرجات

چکیده 1
فصل اول  مقدمه 3
1-1- مقدمه و اهمیت  4
1-2- مشخصات گیاه شناسی  سویا  5
1-2-1 – ریشه  6
1-2-2- ساقه  7
1-2-3- برگ 8
1-2-4- گل و غلاف 9
1-2-5- دانه 11
1-3- رشد و تکامل سویا 13
1-4- مرفولوژی دانه و جوانه زنی  16
1-5- اکولوژی سویا 17
1-5-1-احتیاجات جوی و خاک 18
1-5-2- انتخاب واریته 21
1-5-3- حاصلخیزی  22
1-5-4- نیاز سویا به نیتروژن 23
1-5-5- آهک دادن  26
1-6- عملیات زراعی و تهیه بستر 27
1-6-1- کنترل علف هرز 28

1-14- مدل سازی  67
1-14-1- مدل خانواده DSSAT  68

فصل دوم بررسی منابع 70
2-1- ارتفاع بوته  71
2-2- اجزای عملکرد و شاخص های رشد  72
2-3- عملکرد دانه ،عملکرد بیولوژیک ،شاخص برداشت و شاخص های رشد 79
2-4- کیفیت بذر (روغن و پروتئین) 86
2-5- مدل سازی بر اساس معادلات ریاضی  89

فصل سوم : 3-1 - مواد و روش ها 92

فصل چهارم : نتایج و بحث  101
4-1- ارتفاع بوته 102
4-2- تعداد غلاف در بوته 106
4-3- تعداد غلاف در متر مربع 109
4-4- تعداد دانه در غلاف 112
4-5- تعداد دانه در متر مربع 115
4-6- وزن صد دانه 120
4-7- وزن پوسته غلاف بدون دانه 123

8-4- عملکرد غلاف 126
4-9- عملکرد دانه  129
4- 10 – عملکرد بیولوژیک 134
4-11- شاخص برداشت 137
4-12- درصد روغن  143
4-13- عملکرد روغن 146
4-14- درصد پروتئین 149
4-15- عملکرد پروتئین 153
4- 16- شاخص سطح برگ 157
4-17- سرعت رشد محصول 159
4-18- سرعت جذب خالص  161
4-19- مدل سازی  164
4-19 -1- شبیه سازی شاخص سطح برگ و شاخص برداشت  153
4- 19 -2- شبیه سازی وزن ساقه ، برگ و غلاف 170
4-19- 3- شبیه سازی عملکرد دانه 175
پیشنهادات 181
منابع 183
چکیده انگلیسی 197

 

فهرست نمودارها

نمودار 4-1- تاثیر تاریخ کاشت بر ارتفاع بوته سویا  104
نمودار 4-2- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر ارتفاع بوته سویا 105
نمودار 4-3- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر ارتفاع بوته در سویا 105
نمودار 4-4 – تاثیر تاریخ کاشت بر تعداد غلاف در بوته  سویا 108
نمودار 4-5- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر تعداد غلاف در بوته  سویا 108
نمودار 4-6- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر تعداد غلاف در بوته  در سویا 109
نمودار 4-7- تاثیر تاریخ کاشت بر غلاف در متر مربع  سویا 111
نمودار 4-8- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر غلاف در متر مربع  سویا 111
نمودار 4-9- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر غلاف در متر مربع  در سویا 112
نمودار 4-10- تاثیر تاریخ کاشت بر دانه در غلاف  سویا 114
نمودار 4-11- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر دانه در غلاف  سویا 114
نمودار 4-12- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر دانه در غلاف  در سویا 115
نمودار 4-13- تاثیر تاریخ کاشت برتعداد دانه در متر مربع سویا 116
نمودار 4-14- - تاثیر ژنوتیپ و رقم برتعداد دانه در متر مربع سویا 117
نمودار 4-15- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم برتعداد دانه در متر مربع در سویا 117
نمودار 4-16- تاثیر تاریخ کاشت بر وزن صد دانه سویا 122
نمودار 4-17- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر وزن صد دانه سویا 122
نمودار 4-18- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر وزن صد دانه در سویا 123
نمودار 4-19- تاثیر تاریخ کاشت بر پوسته غلاف بدون دانه سویا 124

 

فهرست نمودارها

نمودار 4-20 - تاثیر ژنوتیپ و رقم برپوسته غلاف بدون دانه سویا 125
نمودار 4-21- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم برپوسته غلاف بدون دانه در سویا 125
نمودار 4- 22- تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد غلاف در سویا 127
نمودار 4-23 - تاثیر ژنوتیپ و رقم بر عملکرد غلاف سویا 128
نمودار 4-24- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر عملکرد غلاف در سویا 128
نمودار 4-25- تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه سویا 132
نمودار 4-26- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر عملکرد دانه سویا 133
نمودار 4-27- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر عملکرد دانه در سویا 133
نمودار 4- 28- تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد بیولوژیک سویا 136
نمودار 4- 29 - تاثیر ژنوتیپ و رقم بر عملکرد بیولوژیک سویا 136
نمودار 4- 30- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر عملکرد بیولوژیک در سویا 137
نمودار 4-31- تاثیر تاریخ کاشت بر شاخص برداشت سویا 139
نمودار 4-32- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر شاخص برداشت سویا 140
نمودار 4-33- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر شاخص برداشت در سویا 140
نمودار 4-34- تاثیر تاریخ کاشت بر درصد روغن  سویا 145
نمودار 4-35- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر درصد روغن  سویا 145
نمودار 4-36- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر درصد روغن  در سویا 146
نمودار 4-37- تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد روغن سویا 147
نمودار 4-38- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر عملکرد روغن سویا 148
نمودار 4-39- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر عملکرد روغن در سویا 148
نمودار 4-40- تاثیر تاریخ کاشت بر درصد پروتئین  سویا 151
نمودار 4-41- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر درصد پروتئین سویا 152

نمودار 4-42- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر درصد پروتئین  در سویا 152
نمودار 4-43- تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد پروتئین سویا 153
نمودار 4-44- تاثیر ژنوتیپ و رقم بر عملکرد پروتئین سویا 154
نمودار 4-45- تاثیر متقابل تاریخ کاشت و رقم بر عملکرد پروتئین در سویا 154
نمودار 4-46- روند تغییرات شاخص سطح برگ در تاریخ های مختلف کاشت 157
نمودار 4-47- روند تغییرات شاخص سطح برگ در ارقام سویا  158
نمودار 4-48-تغییرات سرعت رشد محصول در تاریخ های مختلف کاشت  160
نمودار 4-49- تغییرات سرعت رشد محصول در ارقام سویا 161
نمودار 4-50- تغییرات سرعت جذب خالص در تاریخ های مختلف کاشت سویا 162
نمودار 4-51- روند تغییرات سرعت جذب خالص در ارقام سویا 163
نمودار 4-52 – روند تغییرات شاخص سطح برگ و شاخص برداشت در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای لاینL17 164
نمودار 4-53- روند تغییرات شاخص سطح برگ و شاخص برداشت در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای لاینM7 166
نمودار 4-54 -روند تغییرات شاخص سطح برگ و شاخص برداشت در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای رقم Williams 167
نمودار 4- 55 - روند تغییرات شاخص سطح برگ و شاخص برداشت در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای رقم Zin 168
نمودار 4-56 – روند تغییرات وزن ساقه(a ) وزن برگ(b ) و وزن غلاف (c) در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای لاینL17 170
نمودار 4- 57 - روند تغییرات وزن ساقه(a ) وزن برگ(b ) و وزن غلاف (c) در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای لاینM7 172
نمودار 4- 58 - روند تغییرات وزن ساقه(a ) وزن برگ(b ) و وزن غلاف (c) در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای رقم Williams 173
نمودار 4- 59 - روند تغییرات وزن ساقه(a ) وزن برگ(b ) و وزن غلاف (c) در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای رقم Zin 174
نمودار 4- 60 – روند تغییرات میانگین عملکرد دانه مشاهده شده در در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای لاینL17 در تاریخ کاشت دوم 175
نمودار 4- 61 – روند تغییرات میانگین عملکرد دانه مشاهده شده در در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای لاینM7 در تاریخ کاشت دوم 177
نمودار 4- 62 – روند تغییرات میانگین عملکرد دانه مشاهده شده در در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای رقم Williams در تاریخ کاشت دوم 178
نمودار 4- 63 – روند تغییرات میانگین عملکرد دانه مشاهده شده در در شرایط مزرعه(*)و میزان برآورد شده توسط مدل Crop Gro soybean برای رقم Zin در تاریخ کاشت دوم 180

 

فهرست جداول

 جدول 1-1- مراحل رشد سویا 13
جدول 1-2- پیشنهاد میزان بذر کاری 39
جدول 1-3-مثال هایی از انواع علف کش ها 45
جدول 1-4- مقادیر تقریبی ترکیبات دانه سویا در قسمت های مختلف آن 59
جدول 1-5-اسید آمینه در پروتئین سویا 60
جدول 1-6-اسید های چرب روغن سویا 62
جدول 1-7-فرآورده های کنجاله بدون چربی  64
جدول 1-8- درصد ترکیبات کنجاله بدون چربی  66
جدول 3-1- آزمون خاک قبل از آزمایش 94
جدول 3-2- پارامترهای مورد استفاده در ارزیابی خروجی های مدل 98
جدول 3-3- مراحل نموی استاندارد جهت ورود به مدل DAST 99
جدول 4-1- تجزیه واریانس ارتفاع بوته ،تعداد غلاف در بوته ،تعداد غلاف در متر مربع ،تعداد دانه در غلاف و تعداد دانه در متر مربع در تیمار تاریخ کاشت و رقم 118
جدول 4-2-مقایسه میانگین اثرات ساده تاریخ کاشت و رقم در ارتفاع بوته ،تعداد غلاف در بوته ،تعداد غلاف در متر مربع ،تعداد دانه در غلاف و تعداد دانه در متر مربع 118
جدول 4-3- مقایسه میانگین اثرات متقابل تاریخ کاشت و رقم در ارتفاع بوته ،تعداد غلاف در بوته ،تعداد غلاف در متر مربع ،تعداد دانه در غلاف و تعداد دانه در متر مربع 119
جدول 4-4- تجزیه واریانس وزن صد دانه ،وزن پوسته غلاف، عملکرد غلاف،عملکرد دانه ، عملکرد بیولوژیک،شاخص برداشت در تیمار تاریخ کاشت و رقم 141
جدول 4-5- مقایسه میانگین اثرات ساده تاریخ کاشت و رقم بر وزن صد دانه ،وزن پوسته غلاف، عملکرد غلاف،عملکرد دانه ، عملکرد بیولوژیک،شاخص برداشت 141
جدول 4-6- مقایسه میانگین اثرات متقابل تاریخ کاشت و رقم بر وزن صد دانه ،وزن پوسته غلاف، عملکرد غلاف،عملکرد دانه ، عملکرد بیولوژیک،شاخص برداشت 142
جدول 4-7- تجزیه واریانس درصد روغن ،عملکرد روغن ،درصد پروتئین ،عملکرد پروتئین در تیمار تاریخ کاشت و رقم 155
جدول 4-8- مقایسه میانگین اثرات ساده تاریخ کاشت و رقم بر درصد روغن ،عملکرد روغن ،درصد پروتئین ،عملکرد پروتئین 155
جدول 4-9- مقایسه میانگین اثرات متقابل تاریخ کاشت و رقم بر درصد روغن ،عملکرد روغن ،درصد پروتئین ،عملکرد پروتئین 156

1-6-2- تاریخ کاشت 30
1-6-3- فاصله ردیف و میزان کاشت 34
1-6-4- میزان بذر  38
1-6-5- عمق کاشت  41
1-6-6- ماشین آلات کشت 41
1-6-7- آغشته سازی با باکتری 42
1-6-8- ضد عفونی بذر  44
1-7- بیماری ها  48
1-8- آفات 49
1-9- نیاز سویا به عناصر غذایی 51
1-10- آبیاری  53
1-11- برداشت محصول 54
1-11-1- خشک کردن و انبار داری  56
1-12- فرآیند و مصارف سویا  58
1-13- ترکیبات دانه  59
1-13-1- اجزای فعال بیولوژیکی 64
1-13-2- تهیه کنجاله  64
1-13-3- روغن سویا  65
1-13-4- فرآورده های پروتئینی  66

آیا در رابطه با شبيه سازي رشد و عملكرد برخي ژنوتيپ هاي سويا ( Glycine max L.) با استفاده از مدل CROPGRO-Soybean سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید شبيه سازي رشد و عملكرد برخي ژنوتيپ هاي سويا ( Glycine max L.) با استفاده از مدل CROPGRO-Soybean:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"