|
|
iT Ùـنـاوری اطـلاعـات
|
|
Ùیزیک,ریاضی Ùˆ آمار
|
|
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
|
|
مـدیــریـت
|
|
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
|
|
مهندسی آب , توسعه
|
|
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
|
|
مکانیک,هواÙضا,متالوژی,نانو
|
|
Ù…Øیط زیست,نیروگاه,انـرژی
|
|
نـÙت , گـاز , پتروشیمی
|
|
هنـر,گراÙیک,بازیگری
|
|
کامپیوتر , شبکه
|
|
کشاورزی,امور دامی,طیور
|
|
پروژه مالی رشته Øسابداری
|
|
پروژه کارآÙرینی ØŒ Ø·Ø±Ø ØªÙˆØ¬ÛŒÙ‡ÛŒ
|
|
پروژه آماده برنامه نویسی
|
|
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
|
|
تــاریــخ,جــــغراÙـیـا
|
|
تـربیـت بـدنـی,ورزش
|
|
Øــقـــوق,Ùــقـه
|
|
Øسابـداری,اقتـصـاد
|
|
خودرو سازی
|
|
دینـی,اخـلاق,ÙـلسÙـه
|
|
روانـشناسی,علوم تـربیتی
|
|
رشته صنایع غذائی
|
|
پروژه و پایان نامه
|
|
مقاله Ùارسی
|
|
کارآموزی
|
|
مقاله انگلیسی
|
|
مقاله انگلیسی با ترجمه
|
|
پاورپوینت
|
|
مقالات رایگان
|
|
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
|
|
زیست شناسی
|
|
زبـان,ادبیــات
|
|
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
|
|
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
|
|
عمران,معماری,شهرسازی
|
|
روابط عمومی ، ارتباطات
|
|
|
|
|
|
پشتیبانی سایت(
پورهادی ) |
09361810592 |
|
ساعات
پاسخگوئی |
8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30 |
|
سامانه پیام کوتاه |
1293
2040 5000 |
|
|
|
|
آخرین به روزرسانی
آخرین به روزرسانی:
|
|
|
|
نظرات کاربران
(529 پست)
|
در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید |
|
# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
|
|
قیمت:
۹,۰۰۰ تومان
|
موجود در انبار:
بله
|
|
|
Ùهرست مطالب
بخش اول : آب و خواص آن
1-1- موجوديت آب1
1-2- منابع آب1
1-2-1- آبهاي سطØÙŠ2
1-2-2- آبهاي زير زميني2
1-3- خواص آبهاي آشاميدني2
1-3-1- خواص Ùيزيكي آب2
1-3-2- خواص شيميايي آب3
1-4- سختي آب3
بخش دوم: آب در صنايع غذايي4
2-1- مصر٠آب در صنايع غذايي 4
2-1-1- آلودگيهاي ناشي از مصر٠آب در Ùرآيندهاي صنعتي 4
2-3- جنبه هاي تاريخي مصر٠صنعتي آب 5
2-3-1- ميزان مصر٠صنعتي آب در ايران 6
2-4- مزاياي Øاصل از كاهش مصر٠آب 6
2-4-1- استÙاده مجدد آب 6
2-4-2- بازچرخش يا ريسايكلينگ 6
2-5- انواع مصار٠آب در صنايع غذايي 7
2-5-1- آب خنك سازي 8
2-5-1-1- انواع سيستم هاي خنك سازي 8
بخش سوم: انواع Ùاضلاب صنايع غذايي 10
3-1- ويژگيهاي Ùاضلاب صنايع غذايي 10
3-1-1- صنايع توليد قند وشكر 11
3-1-2- صنايع توليد كمپوت وكنسرو 12
3-1-3- صنايع نوشابه سازي 12
3-1-4 صنايع لبنياتي 12
3-1-5- صنعت توليد روغن نباتي 13
3-1-6- كشتازگاهها ومجتمعهاي توليد گوشت 14
3-2- لزوم تصÙيه Ùاضلاب صنايع غذايي 15
3-2-1- اثرات دÙع Ùاضلاب صنايع غذايي به آبهاي پذيرنده 15
3-2-1-1- مواد معلق 16
3-2-1-2- Ø§Ù…Ù„Ø§Ø Ù…Ø¹Ø¯Ù†ÙŠ Ù…Øلول 16
3-2-1-3- مواد آلي Ù…Øلول 16
3-2-1-4- اسيدها وقلياها 16
3-2-1-5- مواد توليد كننده ك٠17
3-2-1-6- رنگ 17
3-2-1-7- آلودگيهاي Øرارتي 17
3-2-1-8- ميكروارگانيسم ها 17
3-2-1-9- مواد شناور 18
3-3- استراتژي تصÙيه ودÙع Ùضولات صنعتي 18
3-3-1- تخليه Ùاضلاب صنعتي به Ùاضلابروي شهري 18
3-3-1-1- ملاØظات اختصاصي Ùاضلاب جهت تخليه به Ùاضلاب شهري 19
3-3-2- تصÙيه اختصاصي Ùاضلاب صنعتي 20
3-3-3- تصÙيه مشترك با صنايع ديگر 20
3-3-4- ØªØºÙŠÙŠØ±ÙˆØ§ØµÙ„Ø§Ø Ùرآيندهاجهت كاستن از Øجم Ùاضلاب غلظت آلاينده... 20
3-4- Ùاضلاب بهداشتي صنايع 21
بخش چهارم: روشهاي تصÙيه Ùاضلاب صنايع غذايي 22
4-1- تصÙيه Ùيزيكي 23
4-1-1- آشغالگيري 23
4-1-2- دانه گيري 23
4-1-4- شناورسازي 24
4-1-5- Øوضهاي متعادل كننده يا يكنواخت ساز 24
4-2- تصÙيه شيميايي 26
26. ph4-2-1- تنظيم
4-2-2- اكسيداسيون مواد آلي مقاوم 26
4-2-3- گند زدايي 26
4-2-4- انعقاد و لخته سازي 27
4-2- جذب سطØÙŠ مواد آلي Ù…Øلول Ùˆ مقاوم 27
4-3- تصÙيه بيولوژيكي 27
4-3-1- اصلاØات رايج در تصÙيه Ùاضلاب 28
28BOD 4-3-1-1-
28COD4-3-1-2-
29TSS4-3-1-3-
29TDS4-3-1-4-
4-3-2- اصلاØات رايج در راهبري تصÙيه خانه29
4-3-2-1- زمان ماند هيدروليكي29
4-3-2-2- زمان ماند ميكروبي29
30MLSS4-3-2-3-
30F\M4-3-2-4-
4-3-3- تصÙيه هوازي Ùاضلاب30
4-3-3-1- تخليه به آبهاي طبيعي31
4-3-3-2- كاربرد Ùاضلاب در زمين32
4-3-3-3- بركه هاي تثبيت33
4-3-3-3-1- بركه هاي بي هوازي34
4-3-3-3-2- بركه هاي اختياري35
4-3-3-3-3- بركه هاي هوازي35
4-3-3-3-4- بركه هاي تكميلي35
4-3-3-3-5- بركه هاي هوادهي35
4-3-3-4- صاÙÙŠ چكنده36
4-3-3-5- تماس دهنده هاي بيولوژيكي چرخان37
4-3-3-6- سيستم لجن Ùعال37
4-3-4- روشهاي بي هوازي تصÙيه Ùاضلاب صنايع غذايي39
4-3-5- انواع سيستم هاي بي هوازي تصÙيه Ùاضلاب39
4-3-5-1- سپتيك تانك42
4-3-5-2- راكتور بي هوازي با بستر لجن رو به بالا44
4-3-5-3- صاÙÙŠ بي هوازي44
بخش پنجم: راهبري تصÙيه خانه هاي Ùاضلاب صنايع غذايي46
5-1- علل عدم موÙقيت تصÙيه خانه هاي Ùاضلاب صنايع غذايي46
5-2- Ùاكتورهاي موثر در راهبري تصÙيه خانه هاي Ùاضلاب صنايع غذايي 47
5-2-1- شدت آلودگي Ùاضلاب خام47
5-2-2- مواد مغذي يا نوترينت ها48
5-2-2-1- بالكينگ48
49 5-2-3- اكسيژن Ù…Øلول
5-2-4- زمان ماند50
51ph5-2-5-
5-2-6- سميت51
5-2-7- دما52
5-2-8- اختلاط53
5-2-9- ميزان جريان ورودي54
5-3- پايستن Ùرآيند54
5-3-1- شاخصهاي بصري54
5-4- شاخصهاي آزمايشي 58
5-5- مشكلات سيستم هاي لجن Ùعال Ùˆ رÙع آنها59
5-5-1- روشهاي كلي تشخيص مشكلات59
60 BOD 5-5-2- Øذ٠كم
5-5-2-1- Øذ٠بارهاي آلي 61
5-5-2-2- مواد سمي يا بازدارنده62
5-5-2-3- دماهاي پايين62
اÙزايش زمان ماند هيدروليكي63
63MLVSS اÙزايش
63 نامناسب PH 5-5-2-4-
5-5-2-5- زمان هوادهي ناكاÙÙŠ64
64 ناكاÙÙŠMLVSS5-5-2-6-
منابع
|
|
آیا در رابطه با تصÙيه Ùاضلاب در کارخانه صنايع غذايي سوالی دارید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.
|
|
|
|
|
پرداخت آنلاین
سايت تحقيق سرا
توسط
|
|
|
انجام میشود
.
|
پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی
کشور
|
|
|
|