محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:


راهنمائی خرید این بخش

لیست کامل آرشیو سایت
لیست عناوین صنایع غذایی(248 عنوان)

1 - چگونگی کنترل واکنشهای قهوه ای شدن 27 ص  
2 - خواص ماهي و ميگو  و اثرات امگا 3 - 59 ص 
3 - مشخصات اجرايي تجهيزات  سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص 
4 - DATEM نجات بخش ضایعات نان 22 ص 
5 - احساس درد و گرسنگی 17 ص 
6 - احساس گرسنگی 20 ص 
7 - ارزيابي اقتصادي مواد اوليه غذايي براي شير سازي  23 ص 
8 - اسانسگیری 
9 - استانداردهاي غذايي 87 ص 
10 - افزودنیهای غذایی 46 ص 
11 - بسته بندی 105 ص 
12 - بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص 
13 - پاستوریزاسیون 21 ص 
14 - تاريخچه ماكاروني 11 ص 
15 - تغذیه 14 ص 
16 - تغذیه 68 ص 
17 - تغذیه  در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه 63 ص 
18 - تغذیه وگوارش  24 ص 
19 - تكنولوژي توليد ماست كم چرب  44 ص 
20 - تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص 
21 - توليد شير 44 ص 
22 - چاي و قهوه 30 ص 
23 - خاويار 58 ص 
24 - خواص معجزه آسای سیب 47 ص 
25 - دست کاری  در ترکیبات شیر 15 ص 
26 - دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري  93 ص 
27 - رفراكتومتر، پلامترو ساكاريمتر 50 ص 
28 - زیره سبز 52 ص 
29 - فاسد شدن مواد غذايي 10 ص 
30 - فرآیند تولید سوسیس 9 ص 
31 - قارچ 38 ص 
32 - كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي 23 ص 
33 - کارشناسی تغذیه 13 ص 
34 - کربوهیدرات 19 ص 
35 - کنجد 31 ص 
36 - میگو 113 ص 
37 - زعفران 58
38 -  قارچ و انواع آن  13
39 - پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون 28
40 -  افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط به وسیله لاکتوباسیلوس  20
41 -  طرح جایگزینی عرقیات سنتی گاز دار به جای نوشابه های غیر الکلی گاز دار  112
42 - پروتئین ها و انواع ساختارهای آن 83
43 - بهداشت علوم تغذيه در قرآن 92
44 - درجه بندي شير و پاستوريزه كردن آن  22
45 - فرآيند فشار بالا (High Pressure Processing) در تهيه مواد غذائي 14
46 - شير و فرآوردهاي آن و پاستوريزه كردن آن (صنايع غذايي) 28
47 - كاكائو از ديروز تا امروز 11
48 - گوشت (سوسيس و كالباس) 128
49 - پاورپوینت  HACCP   در توليد بستنی  27
50 - پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها  163
51 - پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر  37
52 - پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداش 46
53 - ت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی  
54 - پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل  42
55 - پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر  43
56 - پاورپوینت سموم مواد غذایی  21
57 - پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران  22
58 - پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی 54
59 - پاورپوینت کربوهیدرات ها  45
60 - پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته  53
61 - پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد  14
62 - پاورپوینت نوشابه گازدار  به همراه فایل Word 27
63 - ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي)  31
64 - نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56
65 - نقش مواد معدنی بدن  16
66 - نقش کلسیم در بدن 16
67 - میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی  25
68 - موانع  صادرات مركبات  64
69 - مواد غذايي مفيد براي تقويت سيستم ايمني بدن  10
70 - مهندسی صنایع   14
71 - مسمومیت غذایی  18
72 - ماكروويو  13
73 - كنترل سرمايي مركبات 35
74 - کلسیم   19
75 - کاستارد پخته  16
76 - قارچ های زنگ  21
77 - فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی  UF اولترافیلتراسیون   27
78 - غذا  81
79 - صنایع مواد غذایی  16
80 - شیر  105
81 - شير  38
82 - شكل‌گيري و تكامل مهندسي صنايع و تغيير آن   46
83 - روغن زيتون  66
84 - روش های تهیه کمپوست  16
85 - رشد نوزاد  16
86 - رژيم غذايي در نوجوانان  44
87 - رژيم غذايي در نوجوانان  28
88 - راهنمای تغذیه و رژیم درمانی  43
89 - ديگ هاي سنگي و سازندگان آن  40
90 - ‌دپارتمان ميوه كاري علمي  7
91 - خواص و فوايد مواد غذايی  13
92 - خشك كردن قارچ خوراكي  17
93 - چای  34
94 - مجوز فعاليت کارخانه هاي فرآورده هاي غذايي  17
95 - تهیه استارتر و مایه پنیر  17
96 - تغذیه کودکان  34
97 - تغذيه و بهداشت   42
98 - تغذيه نوزادان  20
99 - تغذيه سالمندان  39
100 - تبريد مواد غذايي  17
101 - تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه  37
102 - پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی   41
103 - پروتئين ها  18
104 - بسته بندی - پوشش های مورد مصرف در بسته بندی فلزی  70
105 - بسته بندی 40
106 - بررسی خصوصیات فیزیکی دانه‌ی آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان   11
107 - بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان  11
108 - بررسي تاثير تبليغات بر فروش شركتهاي صنايع غذايي مشهد   30
109 - انواع ويتامينها  16
110 - انواع  نان  19
111 - استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا  19
112 - استانداردهاي غذايي  53
113 - نوشابه  28
114 - نگهداری میوه ها و سبزیها  19
115 - نگهداری انگور در سرد خانه  24
116 - نگهداری اسفناج در سردخانه  6
117 - نگاهي به ارزش تغذيه  11
118 - نگاهداري هويج در سردخانه  6
119 - نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن  5
120 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی  31
121 - نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی  10
122 - نقش بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)  10
123 - نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها  6
124 - نانو تکنولوچی و صنایع غذایی  40
125 - میوه ها - خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای آیین کار  13
126 - مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر  34
127 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی  42
128 - معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP )  11
129 - مضرات مصرف نمك  8
130 - مسمومیت غذایی  18
131 - ماست  5
132 - کمبود آهن  31
133 - کم خونی فقر آهن  16
134 - فرم اطلاعات بازیافتی بسته بندی  9
135 - فرایند انجماد مواد غذایی 10
136 - فراوری گوچه فرنگی در سردخانه  10
137 - غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني   43
138 - صنعت بسته بندی و هنر بسته بندی  6
139 - سويا  14
140 - سوء تغذیه  20
141 - روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير  10
142 - روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني  6
143 - رنگ ها  14
144 - خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان  16
145 - خشک کردن  26
146 - تغذیه  14
147 - تعريف عیار  پروتئين  11
148 - تصمیم درباره بسته بندی  4
149 - پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي  6
150 - بسته بندی آخرین مرحله بازار یابی 6
151 - بسته بندی  82
152 - بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت  17
153 - انواع شیرین کننده های رژیمی  7
154 - اندازه گیری مواد افزودنی در شیر  10
155 - امنيت غذا و تغذيه  72
156 - الگوی مصرف و مشکلات تغذیه  70
157 - استاندارد و کیفیت  12
158 - استاندارد ميوه ها و سبزيها - از برداشت تا نگهداری 10
159 - استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات  13
160 - اثر آنتی اكسیدان های عسل  4
161 - آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه  15
162 - آيين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه  24
163 - آنتي اكسيدانها 17
164 - آشپزی نظری و عملی  34
165 - آشپزی  30
166 - آب معدني طبيعي   13
167 - آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي  18
168 - آئيآئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه  25
169 - ماکارونی رشته به رشته 
170 - ماشین آلات صنایع غذایی 
171 - روغنهای خوراکی  18
172 - تولید بستنی (haccp) 
173 - تغذیه کودک و معلول 
174 - بسته بندی و سرد کردن مواد غذایی 
175 - بسته بندی - کامل 
176 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی 
177 - اثر سرما بر مواد غذایی 
178 - Haccp چیست ؟  
179 - هزینه یابی کیفیت ص 11
180 - نگرشی بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری   23
181 - معرفی رشته مهندسی صنایع   10
182 - CPI  بهبود مستمر فرآیند   14
183 - طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران  33
184 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی  20
185 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی  40
186 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی    42
187 - مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون   18
188 - مراحل تهیه قند از چغندر قند  25
189 - ماشینهای بسته بندی مواد غذایی  30
190 - کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع  22
191 - طرح تولید گوشت مرغ  10
192 - سيلو   35
193 - سموم مواد غذایی  15
194 - خیار  16
195 - تولید کمپوست  8
196 - تغذیه و افسردگی    10
197 - تغذیه کاربردی 5
198 - بهداشت تغذیه  22
199 - ماشینهای فراوری گوشت  24
200 - گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن  19
201 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی 
202 - آزمایشات مواد غذایی 
203 - استاندارهای غذایی مواد غذایی  43
204 - تولید و تهیه ماست    10
205 - شیرین کننده های مصنوعی  22
206 - فناوری نوین خشک کردن    55
207 - لبنیات – کامل  
208 - آئین کار تهیه بهداشتی ماست  36
209 - اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي  7
210 - اجراي سيستم HACCP، راهي براي ارتقاء سطح كيفي  8
211 - استانداردهاي غذايي  8
212 - اهمیت  و ارزش غذایی پیاز  5
213 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی  8
214 - بسته بندي و نقش آن در بازاريابي و فروش  4
215 - دوغ  11
216 - روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات   8
217 - تاريخچه بسته بندي در جهان کامل 
218 - CPI بهبود مستمرفرآيند 14
219 - آنزیم   23
220 - اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی  11
221 - ارتقاء فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه  10
222 - ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن  7
223 - استاندارد و کیفیت  11
224 - استانداردهاي غذايي  7
225 - اصول پایه  در طراحی بسته بندی  57
226 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19
227 - اوره براي مصارف صنعتي  3
228 - بامیه  10
229 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی  8
230 - پاستوریزه سازی   8
231 - پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)      18
232 - پروتئین  17
233 - توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها 34
234 - تولید سرکه از سیب  17
235 - تولیدگلاب 90
236 - روش ها ی  نگهداری مواد غذایی  19
237 - زیتون  22
238 - سرکه  17
239 - سطح پتاسيم  13
240 - سيستم هاي HACCP  در صنایع غذایی 15
241 - شیر  33
242 - شيوه (استراتژي) در شير اِن زِد  9
243 - صنایع خراسان  12
244 - فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا  8
245 - مقدمه ای بر بسته بندی  15
246 - مواد معدنی  20
247 - نحوه عملكرد آنتی‌اكسیدان‌ها  6
248 - نه گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن  6

نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"